\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges\

BestsellerToleriane Ultra

Intensief kalmerende verzorging

“Rustgevende creme”

Ik gebruik deze creme nu ruim een maand omdat ik op bepaalde plekjes in mijn gezicht, vooral in de t-zone en ook op mijn kin en rond mijn neus best wel een gevoelige en intolerante huid heb. Mijn huid heeft op de genoemde zones in het gezicht rode flekjes en is snel geirriteerd. Sinds ik 2x op een dag de Toleriane Ultra Creme neem is dit aanzienlijk minder geworden. Mijn huidbild is enrom verbeterd en ik durf nu soms ook in het weekend gewoon geen make up op omdat mijn huid er gewoon gelijdeljk uitziet en ik niet de rode plekjes met make up moet bedekken. De creme lijkt mijn huid meer rust en kalmering te geven. Door de week, breng ik pas na het gebruik van deze creme mijn make up aan. (mineral make up). De creme is trouwens ook makkelijk aan te brengen en laat zich goed uitsmeren. Hij ruikt neutraal en dat geeft mij dan ook het gevoel dat ik niets slechts op mijn poren en huid aanbreng. Ik ben erg blij met het resultaat en zal deze verder gebruiken!

Lees meer

  Brengt intensieve en langdurige verlichting bij de dagelijkse ongemakken van de allergische of intolerante huid

  100% hermetische flacon, 40 ml

  DIRECT ONLINE BESTELLEN

  kies je webshop en shop nu >

  Eigenschappen

  Allergische of intolerante huid
  De technologisch uiterst geavanceerde formule is bijzonder zuiver, compromisloos en extreem veilig. De samenstelling is beperkt tot de essentie, met een minimum aan bestanddelen en absolute uitsluiting van elk mogelijk irriterend of allergiserend bestanddeel.

  Deze uiterst minimalistische formule dankt zijn intensief kalmerend vermogen aan Neurosensine, een bestanddeel dat gericht inwerkt op de mechanismen van huidirritatie. Een kalmerende werking die nog wordt versterkt dankzij de combinatie met thermaal water van La Roche-Posay, dat van nature kalmerend en irritatiewerend werkt.

  • Niet comedogeen.
  • Uiterst hoge tolerantie. Getest op allergische huid.
  • 0% bewaarmiddelen / parfum / alcohol.

  WERKZAAMHEID VAN HET PRODUCT

  1. Onmiddellijke verlichting: de huid wordt tot rust gebracht en irritatie wordt gekalmeerd.
  2. Langdurige verlichting: na 4 weken verdwijnen de irritatie en het branderige gevoel.
  3. Tolerantie: formule getest op polyallergische huid die reageert op minstens twee allergenen uit de Europese Standaardreeks, en volgens een bijzonder strikt protocol: aangebracht onder occlusieve patch gedurende 48u, tweemaal per dag gedurende 4 weken

  Textuur & Applicatie

  's Morgens en 's avonds aanbrengen op het gezicht en de hals.
  Gezichtsverzorging - Toleriane Ultra - La Roche-Posay Toleriane

  La Roche-Posay beveelt aan

  Jouw aanvullende routine

  De juiste aanvulling voor jouw huid


  Garantie op veiligheid

  Veiligheidsstandaarden die verder gaan dan internationale cosmetische regelgeving.