La Roche Posay thermal water range page top
Huidverzorgingsproducten zijn het meest doeltreffend op een schone huid. Het is daarom belangrijk om grondig te reinigen tijdens je dagelijkse schoonheidsritueel. De toners van La Roche-Posay verwijderen hardnekkige onzuiverheden die na de reiniging achterblijven, terwijl ze de teint verbeteren en de poriën vernauwen. Ze zijn verrijkt met thermaal bronwater, getest op gevoelige huid en geschikt voor alle huidtypes, van zeer droge tot acnegevoelige huid.
La Roche Posay thermal water range page bottom
Volwassenen Baby's Kinderen Baby's zelfs vanaf de eerste levensdagen Allergische huid Geïrriteerde huid Gevoelige huid Erg gevoelige huid Tegen vervuiling Reinigend Make-up verwijderend Matterend Hydraterend Zuiverend Geïrriteerde beschadigd huid Vettige huid Reactieve allergische huid Gevoelig

MICELLAIR WATER ULTRA GEVOELIGE HUID EN SEROZINC, DE REINIGINGSROUTINE
VOOR DE REACTIEVE HUID MET NEIGING TOT ALLERGIE

NEUROSENSINE, DE GROOTSTE VIJAND VAN
HUIDIRRITATIES

Neurosensine is een actief ingrediënt dat tekenen van huidirritaties aanpakt, waardoor reactiviteit en gevoeligheid van de huid en het gevoel van ongemak verminderd worden.

ONZE VEILIGHEIDS-
VOORSCHRIFTEN

Veiligheidsnormen die verder gaan dan de internationale cosmetische voorschriften.

100% VAN DE PRODUCTEN IS
HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen uitsluitend voor de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, opdat optimale tolerantie en langdurige efficiëntie gegarandeerd zijn.

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden in samenwerking met dermatologen ontwikkeld en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op een zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.