La Roche Posay anti aging hyalu B5 range page top
Het Hyalu 5-assortiment biedt anti-verouderingsverzorging voor een gevoelige huid, met een combinatie van het dermatologische ingrediënt puur hyaluronzuur (hydraterend & volumegevend) en vitamine B5 (helpen de huid te herstellen). De twee hoofdingrediënten van de producten uit dit assortiment, hyaluronzuur en vitamine B5, zorgen samen dat fijne lijntjes minder zichtbaar zijn en helpen de beschermende huidbarrière herstellen. Vermindert een vermoeide uitstraling van de huid, geeft volume en verbetert algemene teint.
La Roche Posay anti aging hyalu B5 range page bottom
Fles Tube Tegen rimpels Corrigerend Hydraterend Volume gevend Herstel Gladstrijkend Volumegevend Balsem Crème Gel Serum Ogen Face

GLADDER EN VOLLER EFFECT,
VOOR EEN GEVOELIGE HUID

HOOFDINGREDIËNTEN

Duo hyaluronzuren

Het anti-agingmolecuul hyaluronzuur wordt door dermatologen gebruikt voor esthetische behandelingen tegen rimpels en bij afgenomen volume van de huid.
La Roche-Posay gebruikt gefragmenteerd hyaluronzuur & hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht om de huid volume te geven.

VITAMINE B5

Vitamine B5  staat bekend om haar kalmerende en herstellende werking op de huid. Het helpt de huidvernieuwing te stimuleren en de weerstand van de huid te vergroten.
did you know

Wist u
dat?

DidYouKnow_Desktop_1

Rond de ogen is de huid van het gezicht het dunst en kwetsbaarst, door minder talgklieren, collageen en elastinevezels in deze zone.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

LRP Safety commitment allergy tested model close up

100% VAN DE PRODUCTEN
IS HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = Optimale tolerantie.
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.
laroche posay safety commitment essential active dose product head

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.
laroche posay safety commitment formula protection product head

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.