IK BESCHERM
MEZELF TEGEN BIJWERKINGEN

Jouw arts heeft nu vast al met je besproken welke behandeling je tegen kanker kunt krijgen. Afhankelijk van de kankerbehandeling die je krijgt (bijvoorbeeld radiotherapie, immunotherapie, chemotherapie, of hormoontherapie), kan jouw lichaam verschillende veranderingen ondergaan. Wanneer bepaalde therapieën kankercellen doden, kunnen ze ook gezonde cellen aantasten, waardoor jouw huid, nagels en haar beschadigd kunnen raken.

La Roche-Posay is zich bewust van de impact van een kankerbehandeling op jouw huid, en heeft een assortiment van geschikte producten om jouw huid te voeden en jouw comfort te verbeteren terwijl je een kankertherapie ondergaat.

Hier vind je een aantal van de meest voorkomende manieren waarop jouw huid door kankerbehandelingen kan worden beïnvloed, en hoe je jouw huid kunt beschermen en verzorgen.

De volgende bijwerkingen zullen niet bij alle patiënten optreden tijdens een kankerbehandeling.

IK BEREID MIJN LICHAAM VOOR
MET ZORG

ZELFZORG IS VAN FUNDAMENTEEL BELANG OM JE TE HELPEN JE OP JOUW BEST TE VOELEN IN EEN TIJD WAARIN JE HET GEVOEL KUNT HEBBEN DAT JE JOUW LICHAAM NIET ONDER CONTROLE HEBT. HIERONDER VIND JE ENKELE TIPS OM JOUW HUID, HAAR EN NAGELS TE BESCHERMEN EN TE VOEDEN.

BESCHERM JOUW HUID
TIJDENS KANKERBEHANDELINGEN

ONZE TOEWIJDING
AAN JOU

SINDS 1975 IS HET DE MISSIE VAN LA ROCHE-POSAY OM MENSEN DIE LIJDEN AAN EEN GEVOELIGE OF VERZWAKTE HUID TE ONDERSTEUNEN OM HUN DAGELIJKS COMFORT EN LEVENSKWALITEIT TE VERBETEREN