La Roche Posay anti aging redermic range page top
Het RETINOL-assortiment helpt diepe rimpels verminderen en maakt de textuur van de huid soepeler.. De formules zijn ontwikkeld voor optimale efficiëntie en tolerantie voor de gevoelige huid, en combineren zuivere retinol en retinol die geleidelijk wordt afgegeven. Zuivere retinol wordt gezien als een van de meest effectieve actieve ingrediënten tegen veroudering door zonlicht (diepe rimpels en ouderdomsvlekken). Retinol die geleidelijk wordt afgegevenverhoogt daarnaast de efficiëntie van het herstel van ouderdomsgerelateerde huidproblemen en respecteert daarbij het tolerantieniveau’ van de gevoelige huid.
La Roche Posay anti aging redermic range page bottom
Anti-aging Stevigheid Rimpels Verzorging tegen veroudering Oogverzorging Serum Anti-aging Tegen vermoeidheid Tegen rimpels Volume gevend Verfrissend Gladstrijkend Egaliserend Alle huidtypen Rijpe huid Gevoelig

VERFIJNT DE TEXTUUR VAN DE HUID
EN VERMINDERT DIEPE RIMPELS


WAT ZIT ERIN

RETINOL

Het zuivert de huid en verzacht rimpels. Retinol die geleidelijk wordt afgegeven is een molecuul dat zuivere retinol inbrengt voor een effect dat rimpels vermindert. De geleidelijke afgifte van retinol zorgt ervoor dat de huid een voldoende corrigerende dosis ontvangt waarbij het tolerantieniveau van de huid wordt gerespecteerd.

HEPES en NEUROSENSINE

HEPES: verbetert de textuur van de huid.
NEUROSENSINE voor een comfortabelere huid.
Question mark

Wist u
dat?

DidYouKnow_Desktop_1

De huid rond de ogen wordt beïnvloed door 22 constant bewegende spieren en 10.000 keer knipperen per dag. Daarom zien we rondom de ogen vaak de eerste tekenen van veroudering.

ONZE BELOFTEN
OP GEBIED VAN VEILIGHEID

ALLE PRODUCTEN
WORDEN GETEST OP ALLERGIEËN

Meer bekijken
Eén vereiste = nul allergische reacties
Als we één allergische reactie ontdekken, gaan we terug naar het lab voor onderzoek
laroche posay safety commitment formula protection product head

LANGDURIG
BESCHERMENDE FORMULE

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest beschermende formule met alleen de noodzakelijke conserveringsmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.
laroche posay safety commitment essential active dose product head

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op de meest gevoelige huid: reactief, allergisch, gevoelig voor acne, atopisch, beschadigd of verzwakt door behandelingen tegen kanker.