\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges

BestsellerLipikar Baume AP+M

Drievoudige herstellende werking.       
Verlicht de huid direct. Anti-jeuk, anti-terugval.

“Mijn verwachtingen zijn overtroffen “Hoera Geen jeuk meer””

Altijd jeuk vooral op de rug, geen idee hoe ik er aan en af kan komen, al jaren met een dermatoloog aan het zoeken maar geen resulaat, en u dus gebruik ik de La Roche-Posay - Lipikar Douche Olie AP+ in combinatie met de Lipikar Baume AP+M lotion Sinds 4 weken gebruik ik de twee product elke dag en ik ben erg tevreden, mijn jeuk is sterk afgenomen, in het begin (eerste week) toen ik het net ging gebruiken was de jeuk zelfs geheel verdwenen - De douche olie is lekker neutraal, ruikt weinig (dus geen sterke parfumlucht oid) maar schuimt ook weinig wat ik jammer vind (ben wel zuinig in gebruik) als je meer product gebruikt schuimt het wel. Door het weinig schuim vind ik het gebruiksgemak t.o.v. normale douche producten iets minder. Wat ik ook graag zou zien is dat dit een twee in 1 product is zodat je ook je haren er mee kan wassen, ook mijn hoofdhuid heeft last van jeuk dat zou het product voor mij nog aantrekkelijker maken. Mijn verwachtingen van het product zijn overtroffen, ik had niet verwacht dat ik nu een sterk verminderde jeuk zou ervaren, iets waar ik heel erg blij mee ben. Conclusie: Ik blijf zeker deze twee producten gebruiken.

Lees meer

  LIPIKAR Baume AP+M helpt het microbioom in balans te brengen. Het verzacht de huid onmiddellijk en vermindert jeuk. Met anti-terugval effect; het helpt de perioden tussen uitbraken verlengen. Het voedt de huid, en helpt de beschermende huidbarrière herstellen. Geschikt voor baby's, kinderen en volwassenen met (zeer) droge huid met neiging tot eczeem of allergie-gevoelige huid.

  400ml & 200ml Pompfles  DIRECT ONLINE BESTELLEN

  kies je webshop en shop nu >

  Eigenschappen


  Huid met neiging tot atopisch eczeem en allergie met extreme droogheid.  Baby's - kinderen - volwassenen


  Lipikar Baume AP+M verzacht de zeer  droge huid en verlicht jeuk direct na het aanbrengen. Het helpt om de natuurlijke beschermende barrière van de huid te herstellen en beschermen, en het vermindert langdurig uitbraken van extreme droogte. Het is geformuleerd voor zeer hoge tolerantie, en kan gebruikt worden voor de hele familie, van baby's tot senioren, voor een verbeterde kwaliteit van leven. Onderzoeken hebben aangetoond dat het regelmatig aanbrengen van LIPIKAR Baume AP+m  slaapverstoringen bij kinderen met een huid met neiging tot atopisch eczeem vermindert bij 81%. 

  Getest op meer dan 700 personen onder toezicht van dermatologen en kinderartsen. 
  Parfumvrij 

  *Klinische studie met 27 kinderen

  WERKZAAMHEID VAN HET PRODUCT

  Verzacht onmiddellijk de huid. Anti-jeuk werking tot 24 uur. Hydrateert tot 48 uur. Herbalanceert de huidbarrière.

  Brengt het microbioom van de huid in evenwicht om opstoten van eczeem of ernstige droogheid te verminderen.

  82% van de personen die Lipikar Baume AP+ gedurende een maand gebruiken krijgt geen terugval vergeleken met slechts 26% die een standaard verzorging gebruikt.

  Textuur & Applicatie

  Trekt snel in om het dagelijks gebruik te ondersteunen. Niet vet, plakt niet.

  Breng aan op gezicht en lichaam, een keer per dag. 

  Voor een beter resultaat reinig de huid met een zacht, zeepvrij, lipidenaanvullend product, zoals LIPIKAR Syndet AP+ of LIPIKAR Olie AP+ en breng lokaal de LIPIKAR Stick AP+ aan gedurende de dag als het nodig is, om de jeuk en droogheid te verminderen.
  Balsem tegen irritatie en tegen krabben - Lipikar - La Roche-Posay

  La Roche-Posay beveelt aan

  Jouw aanvullende routine

  De juiste aanvulling voor jouw huid

  3
  6738Thermaal water van La Roche-Posay105Thermaal bronwaterGezicht|Lichaam|Zon|Make-up|Baby/Tonifiëren van het gezicht|Tonifiëren van het gezicht|Tonifiëren van het gezicht|Voeden / kalmerenGezicht|Lichaam|Zon|Make-up|BabyTonifiëren van het gezicht|Tonifiëren van het gezicht|Tonifiëren van het gezicht|Voeden / kalmeren
  Thermaal bronwater voor gezicht en lichaam - La Roche-Posay

  Ingrediënten

  \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Ingredients\
  KARITÉ BOTER

  Karité boter, een hoofdingrediënt in alle LIPIKAR formules, staat bekend om zijn vermogen om de hydrolipidenfilm te helpen herstellen met lipiden die lijken op de huideigen lipiden. 100% van de Karité boter komt van een project in Burkina Faso dat de Karité boter op verantwoorde wijze produceert.  \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Ingredients
  NIACINAMIDE

  Een verzachtend actief ingredient dat helpt om het jeukende gevoel te verlichten en de lipidenlaag van de huid helpt te herstellen. Geschikt voor huid met neiging tot atopisch eczeem.  AP+M TECHNOLOGIE (AQUA POSAE + MICRORESYL)

  Een exclusieve actieve samenstelling die helpt om het microbioom - het onzichtbare levende ecosysteem van de huid -  weer in balans te brengen.
  Garantie op veiligheid

  Veiligheidsstandaarden die verder gaan dan internationale cosmetische regelgeving.