\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges\v_header-range_hyaluB5.jpg

NieuwHyalu B5 Serum

Anti-rimpel serum voor meer volume en minder rimpels. Dermatologische formule voor een gevoelige huid.

“Fijn serum”

Ik gebruik dit serum in combinatie met de redermic c. Crème. Heerlijk om de dag mee te beginnen je huid voelt fris en gevoed. Geen droge plekjes , en absoluut geen trekkerige huid. Na 2 weken voelde en zag ik al verschil Mooi egale teint vollere huid en verminderen van rimpeltjes. Ik gebruik het nu 5 weken, het is super zuinig in gebruik. Erg hygiënisch dmv pipetje. Lekker makkelijk te doseren. En het ruikt lekker fris. Ik ben enthousiast.

Lees meer
v_products-dermato (LP54466).png

ADVIES VAN DE
DERMATOLOOG

For the best repairing replumping efficacy, use it before HYALU B5 Care

  De huid wordt elastischer, soepeler en krijgt een gezonde uitstraling. Rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid ziet er voller uit.

  Flacon 30 ml

  DIRECT ONLINE BESTELLEN

  kies je webshop en shop nu >

  Eigenschappen

  De huid wordt elastischer, soepeler en heeft een gezonde uitstraling. Rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid ziet er voller uit.

  Een unieke huidherstellende formule met twee types Hyaluronzuur, vitamine B5 en Madeccassoside voor een voller uitziende huid. Het helpt de huidbarrière te herstellen en het natuurlijke huidvernieuwingsproces te bevorderen.

  WERKZAAMHEID VAN HET PRODUCT

  De huid wordt onmiddellijk veerkrachtiger, soepeler en heeft een gezonde uitstraling. Rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid ziet er voller uit.       

  TESTRESULTATEN*

  Aan het einde van de dag
  71% van de rimpels in het gezicht zijn minder zichtbaar

  Na 4 weken
  75% frissere teint
  69% meer vitale huid
  75% meer uitgeruste huid
  75% huid ziet er over het algemeen beter uit


  Effect na een esthetische procedure**
  89% de eerst geïrriteerde huid ziet er weer voller uit
  76% minder trekkend gevoel bij een recent geïrriteerde huid

  *Vragenlijsten voor zelfevaluatie, N=52 Kaukasische vrouwen, 40/65 jaar, alle huidtypes, 100% verklaart een gevoelige huid te hebben, 5-punten waardeschaal
  ** Panel: N = 30 Kaukasische vrouwen en mannen die een dermatologische antirimpelprocedure hebben ondergaan (oppervlakkige peeling of injectie – ongeveer 50/50). Het product werd gedurende 28 dagen tweemaal per dag ('s morgens en 's avonds) aangebracht op het gezicht, inclusief de oogcontour en de hals. Ze vulden een vragenlijst voor subjectieve evaluatie in op D0Timm, D14 en D28 (5-punten waardeschaal).

  Textuur & Applicatie

  Frisse vullende hydraterende water-gel. 's Morgens en 's avonds aanbrengen op gezicht, hals, en decolleté. Vermijd oogcontouren. Voor alle huidtypes. Nikkel vrij.
  Hyalu B5 Serum packshot van Hyalu B5, door La Roche-Posay

  La Roche-Posay beveelt aan

  Jouw aanvullende routine

  De juiste aanvulling voor jouw huid

  Ingrediënten

  HYALURONZUUR

  Hyaluronzuur is het anti-aging molecule. Het wordt door dermatologen gebruikt voor esthetische behandelingen tegen rimpels en een minder “volle” huid. La Roche-Posay gebruikt   gefragmenteerd Hyaluronzuur en Hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht, om de huid zowel aan het oppervlak als in de diepere laag te vullen.

  \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Ingredients\LP52417_VitamineB5.jpg
  VITAMINE B5

  Vitamine B5 staat bekend om haar kalmerende en herstellende werking op de huid. Het stimuleert huidvernieuwing en verbetert de weerstand van de huid.

  \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Ingredients
  MADECASSOSIDE

  Madecassoside komt van de Centella Asiatica plant en heeft opmerkelijke eigenschappen. Het helpt rimpels   te verminderen door de huid van binnenuit te verstevigen. Het werkt kalmerend en geeft zowel het herstellende effect van vitamine B5 als de volume gevende werking van   hyaluronzuur een boost.


  Garantie op veiligheid

  Veiligheidsstandaarden die verder gaan dan internationale cosmetische regelgeving.