\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Products

Cicaplast
Wasgel B5

Zuiverende kalmerende wasgel

“Fijne wasgel”

Het is een fijne en milde wasgel. De verpakking is erg prettig. Doordat de gel in een pompje zit, kun je gemakkelijk doseren en is het erg hygiënisch. De gel is doorzichtig wanneer deze uit het pompje komt en gaat in combinatie met water heel lichtjes schuimen. De geur is iets klinisch te noemen, maar is absoluut niet onaangenaam. Het is heel fijn dat het product zo mild is, waardoor het zelfs voor een hele gevoelige huid goed te verdragen is. Ik heb de gel ook gebruikt voor mijn dochtertje van 11 maanden. Het prikt niet in de ogen en is daarom zeer geschikt voor kleine kinderen. Na het wassen voelt de huid niet droog aan, wat soms wel zo is bij andere zeepproducten. Volgens mij is de gel daar niet helemaal voor bedoeld, maar ik merk dat het ook erg prettig is onder de douche als een scheergel. Omdat de huid snel geïrriteerd kan raken bij het scheren, is deze milde wasgel ideaal. Al met al hebben we in het hele gezin goede ervaringen met de wasgel en kunnen we het product zeker aanraden.

Lees meer

  Ultrazachte schuimende formule die geïrriteerde of broze, droge huidzones kalmeert en reinigt zonder uit te drogen. Geschikt voor volwassenen, kinderen en baby’s.

  Flacon 200ml

  DIRECT ONLINE BESTELLEN

  kies je webshop en shop nu >

  Eigenschappen

  Geïrriteerde of broze, droge huidzones.
  CICAPLAST WASGEL B5 draagt bij tot een kwaliteitsvol huidherstel dank zij:

  • Antibacteriële bestanddelen [Koper - Zink - Mangaan] die de huid zuiveren zonder haar natuurlijk evenwicht aan te tasten.
  • [Panthenol] in een concentratie van 5%, een bestanddeel dat bekenstaat om zijn herstellende en kalmerende eigenschappen.

  Fysiologische pH. Prikt niet in de ogen. Zonder parfum.

  WERKZAAMHEID VAN HET PRODUCT

  Optimale tolerantie aangetoond in tests op gevoelige huid onder toezicht van dermatologen, kinderartsen, gynaecologen en oogheelkundigen.

  Van bij het 1e gebruik:
  - Vonden 94% van de gebruikers de textuur uiterst zacht.
  - Stelden 96% van de gebruikers vast dat hun huid gekalmeerd werd.
  - Stelden 92% van de ouders vast dat de huid van hun kind gekalmeerd werd.

  Textuur & Applicatie

  1 tot 2 keer per dag wat CICAPLAST WASGEL B5 in de handpalm schuimend maken met water en zachtjes aanbrengen op de broze of geïrriteerde zone om die te reinigen. Overvloedig afspoelen en droogdeppen zonder wrijven.
  Zuiverende kalmerende wasgel - Cicaplast Lavant B5 - La Roche-Posay Cicaplast

  La Roche-Posay beveelt aan

  Jouw aanvullende routine

  De juiste aanvulling voor jouw huid


  Garantie op veiligheid

  Veiligheidsstandaarden die verder gaan dan internationale cosmetische regelgeving.