\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges\

Anthelios Baby
SPF 50+ Babymelk

Zonbescherming speciaal voor baby’s

“Ideaal voor een gevoelige baby huid”

Mijn dochtertje van 18 maanden heeft snel last van exceem, hierdoor is het een zoektocht geweest naar een fijne zonnebrand voor haar gevoelige huid! De Anthelios Baby SPF 50+ is een uitkomst. Haar huid word gehydrateerd, is niet geirriteerd na het smeren en beschermt ook nog eens tegen de zon! Heel blij met dit product, hopelijk komt er in de toekomst een variant die geschikt is voor het water.

Lees meer

  Speciaal geformuleerd voor de tere babyhuid (vanaf 6 maanden tot 3 jaar). Ook geschikt voor een babyhuid met neiging tot eczeem. Geschikt voor indirecte blootstelling aan de zon. Zonder parfum. Zonder conserveermiddelen.

  Pompflacon 50ml

  DIRECT ONLINE BESTELLEN

  kies je webshop en shop nu >

  Eigenschappen

  Bescherming:
  Optimale UVB-bescherming SPF 50+ en hoge UVA-bescherming die strenger is dan de Europese aanbeveling (voor zonbescherming), dankzij een gepatenteerd en fotostabiel filtersysteem. Formule geschikt voor de babyhuid: ontwikkeld met een ingrediënten die zijn geselecteerd om hun veiligheid. Met natuurlijke Karitéboter om de huid te hydrateren, tot rust te brengen en de huidbarrière te versterken.

  Textuur & Applicatie

  Kinderartsen en dermatologen raden aan om kinderen jonger dan 3 jaar niet rechtstreeks aan de zon bloot te stellen. Ondanks dat je baby misschien niet rechtstreeks in aanraking komt met de zon gaan UV-stralen door bijvoorbeeld een parasol heen. Daarom adviseren artsen zelfs in de schaduw een optimale bescherming te gebruiken (hoofdbedekking, T-shirt, zonnebril, zonnebrand met zeer hoge beschermingsfactor) om hun tere, gevoelige huid te beschermen tegen indirecte UV-straling.

  Voorzorgen: babies en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet wanneer een zonnebrandproduct wordt gebruikt, omdat het géén 100% bescherming geeft. Vlak voor blootstelling aan de zon het product royaal aanbrengen. Om de bescherming te behouden regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen.


  Garantie op veiligheid

  Veiligheidsstandaarden die verder gaan dan internationale cosmetische regelgeving.