Panel 1:
Panel 1:
Nieuw
VOOR EEN ZEER GEVOELIGE HUID OF HUID MET NEIGING TOT ALLERGIE.
DROGE TOT ZEER DROGE HUID.
DROOGHEID, ROODHEID, TINTELINGEN, ONAANGENAAM OF PRIKKEND GEVOEL.
TOLERIANE Dermallergo Crème is een dagelijkse hydraterende crème voor een huid met neiging tot allergie. Met de kracht van microbioom wetenschap. Hydrateert onmiddellijk & verzacht een geïrriteerd gevoel. Werking tegen roodheid en de terugkeer hiervan. Getest op een huid met neiging tot allergie. Hypoallergeen.
Rijke en zachte textuur, met thermaal water van La Roche-Posay.
Dagelijkse hydraterende crème voor een huid met neiging tot allergie, of een droge tot zeer droge, gevoelige huid. Combineert Sphingobioma, onze innovatie die de microbioomfuncties versterkt, met Neurosensine, een sterk verzachtend ingrediënt dat de tekenen van huidirritatie en gevoeligheid aanpakt. Bevat daarnaast ook Thermaal Bronwater van La Roche-Posay, wat van nature verzachtend is en een geïrriteerd gevoel helpt verminderen.

Geschikt voor een zeer gevoelige huid of een huid met neiging tot allergie. Biedt tot 48 uur hydratatie. Helpt de huidbarrière herstellen en beschermen in 1 uur*.

De eerste dagelijkse hydraterende crème van La Roche-Posay voor een huid met neiging tot allergie of voor een droge tot zeer droge, gevoelige huid. Hypoallergeen en formule getest huid met neiging tot allergie.

*Klinische test op 24 vrouwen tussen 18 en 65 jaar.
Formule getest onder dermatologisch en oftalmologisch toezicht. Met 0% alcohol, 0% parfum.

Geformuleerd met onze recente innovatie, Sphingobioma, dat de microbioomfuncties versterkt.

Met hermetische verpakking, anti-contaminatie, anti-oxidatie, anti-droogresten en anti-verspilling. Voor een zeer minimalistische formulering en optimale tolerantie. Niet-comedogeen.

ECARF GECERTIFICEERD.

Houdbaarheid na openen:
12 maanden
  • Pomp
  • Dagelijkse verzorging, ondersteunt herstel
    Tot 48 uur hydratatie
  • Volwassenen
  • Oogcontour