La Roche Posay Sunscreen Anthelios range page top
Iedereen heeft bescherming tegen de zon nodig, maar sommige mensen zijn bijzonder gevoelig of zelfs allergisch voor de zon. La Roche-Posay ontwikkelde een gamma met een zeer hoge beschermingsfactor (SPF50+) en een breedspectrum anti-UV-B- en anti-UV-A-bescherming. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor gevoelige, reactieve en allergische huid, om huidreacties zoals uitslag of blaren te voorkomen.
La Roche Posay Sunscreen Anthelios range page bottom
Hoge zonbescherming Onzichtbaar Hydraterend Bestand tegen zand Uv-bescherming Waterbestendig Reactieve allergische huid Gevoelig Blootgesteld aan de zon 50 plus Body Face

ANTHELIOS, HET EXPERT ASSORTIMENT ZONNEBESCHERMINGSPRODUCTEN BIJ UITSTEK
VOOR EEN REACTIEVE, ZONGEVOELIGE HUID

ONZE VEILIGHEIDS-
VOORSCHRIFTEN

Veiligheidsnormen die verder gaan dan de internationale cosmetische voorschriften.

100% VAN DE PRODUCTEN IS
HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen uitsluitend voor de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, opdat optimale tolerantie en langdurige efficiëntie gegarandeerd zijn.

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden in samenwerking met dermatologen ontwikkeld en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op een zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.