Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
Panel 3:
Panel 3:
Nieuw
BABY'S - KINDEREN - VOLWASSENEN
VOOR DE HUID DIE GEVOELIG IS VOOR ECZEEM
MET EXTREME DROOGHEID
NIEUW LIPIKAR Balsem Light AP+M ondersteunt het herstel van de huidbarrière van een zeer droge, gevoelige huid. Het verzacht onmiddellijk en vermindert een gevoel van jeuk.  De anti-terugkeer effectiviteit zorgt ervoor dat periodes van droogheid afnemen. De balsem voedt de huid en helpt de huidbarrière te herstellen. Geschikt voor kinderen en volwassenen met een zeer droge huid met neiging tot eczeem. Nieuwe, lichte, snel absorberende textuur, zelfs in een warm en vochtig klimaat. 

HOE AAN TE BRENGEN
Breng aan op gezicht en lichaam, een keer per dag. Gebruik LIPIKAR Syndet of Douche olie AP+ als reiniging voor een beter resultaat.
 
Lichte en snel absorberende textuur. Niet-vettige, niet-plakkerige finish. Zelfs gemakkelijk aan te brengen op behaarde lichaamsdelen in een warm en vochtig klimaat. Met La Roche-Posay thermaal bronwater.
NIEUW Lipikar Balsem Light AP+M ondersteunt het herstel van de huidbarrière en verzacht een droge huid met neiging tot eczeem. Met anti-jeuk en anti-terugkeer effectiviteit.
Onderzoek van La Roche-Posay toont aan dat huidmicrobioom - het onzichtbare ecosysteem van de huid - in balans moet worden gebracht om een droge huid met neiging tot eczeem op lange termijn te verzachten. NIEUW LIPIKAR Balsem Light AP+M is geformuleerd met de krachtige actieve ingrediënten Aqua Posae en Microresyl, voedend Karité Boter en verzachtend Niacinamide
Tolerantie en effectiviteit getest door dermatologen en kinderartsen.
Parfum-vrij.
100% van de Karité Boter komt van een sociaal-verantwoord productie programma in Burkina Faso.

Houdbaarheid na openen:
6 maanden
DE MICROBIOME SCIENCE
ACHTER LIPIKAR BALSEM LIGHT AP+M
 

WELKE
HEB IK NODIG?

OF

DE PERFECTE MATCH
VOOR JOUW HUID

HET LIPIKAR WINNENDE DUO

LIPIKAR is Europa's #1 assortiment lichaamsverzorging en hygiëne, met producten die geschikt zijn voor het hele gezin, van pasgeborenen tot senioren. Met Lipikar Baume Light AP+M, Lipikar Syndet AP+, experimenteer de ultieme huidverzorgingsroutine om de lipidebarrière van de huid te kalmeren, te herstellen en te beschermen.
ATOPISCH ECZEEM-GEVOELIGE HUID
LIPIKAR SYNDET AP+ is een douchecrème voor pasgeborenen, baby's, kinderen...
BEKIJK NU
NIEUW LIPIKAR Balsem Light AP+M ondersteunt het herstel van de huidbarriè...
BEKIJK NU

PRODUCTEN VAN
LIPIKAR

LIPIKAR is geschikt voor de hele familie; van baby's tot ouderen.