Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
Panel 3:
Panel 3:
Panel 4:
Panel 4:
Panel 5:
Panel 5:
GEVOELIGE HUID
Breed spectrum, zeer hoge bescherming.
ANTHELIOS XL NUTRITIVE LICHAAMSOLIE SPF50+ biedt een breed spectrum en een zeer hoge bescherming (UVA, UVB) en helpt beschermen tegen schade door infrarood en vervuiling. Onzichtbaar. Waterafstotend. Hydraterend.

HOE AAN TE BRENGEN
Breng het zonnebrandproduct vlak voor blootstelling aan. Smeer regelmatig en royaal opnieuw aan om de bescherming te behouden, vooral na het transpireren of afdrogen na het zwemmen. Geschikt voor extern gebruik. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Zelfs tijdens het gebruik van een zonnebrandproduct omdat het geen 100% bescherming biedt. Houdt baby’s en jonge kinderen uit direct zonlicht.
Een onzichtbare en zijdeachtige afwerking. Niet plakkerig. Met thermaal bronwater van La Roche-Posay
Zeer hoge bescherming. Waterafstotend. Onzichtbare en zijdeachtige afwerking. Voor een gevoelige of zeer gevoelige huid die de zon slecht verdraagt. Fotostabiel. Niet comedogeen.
Een gepatenteerde filtertechnologie, biedt een breed spectrum aan zeer hoge UVA/UVB-bescherming en helpt beschermen tegen schade die veroorzaakt is door vervuiling en infrarood. Getest onder dermatologische controle. Allergie getest.

Zonnebrandcrème La Roche-Posay wordt aanbevolen door 60.000 dermatologen wereldwijd.
Bron: Enquête over de dermocosmetische markt, uitgevoerd door IQVIA en andere partners (Ipsos, TNS) tussen september 2017 en augustus 2018 onder dermatologen in 61 landen.

Houdbaarheid na openen:
12 maanden
  • Spray
  • Volwassenen
  • Hoge bescherming met breed spectrum
    Zeer Waterproof
    Onzichtbaar
  • Gezicht
    Lichaam

HET IS BEWEZEN

PictoChrono
Anthelios is al meer dan 25 jaar pionier op het gebied van baanbrekende innovaties: UVA- filters, breedspectrumbescherming, texturen en technologieën.
generic
Algemeen klinisch bewezen werkzaamheid op een zongevoelige huid en de huid die de zon sleht verdraagt. De werkzaamheid van Anthelios is aangetoond door 31 klinische studies die zijn uitgevoerd door dermatologische experts in fotodermatologie.
Question mark

Wist u
dat?