La Roche Posay thermal water range page top
De gevoelige, reactieve en allergische huid is bijzonder kwetsbaar voor irriterende stoffen en allergenen die uitslag en diverse andere huidreacties veroorzaken. La Roche-Posay ontwikkelde een parfumvrije, op allergieën geteste huidverzorgingslijn, verrijkt met thermaal bronwater van La Roche-Posay, om de gevoelige huid te hydrateren, te kalmeren en te ondersteunen, zelfs bij huidtypes die gevoelig zijn voor allergieën.
La Roche Posay sensitive skin toleriane range page bottom
Volwassenen Baby's Kinderen Baby's zelfs vanaf de eerste levensdagen Allergische huid Droogheid Geïrriteerde huid Roodheid Gevoelige huid Tintelend Erg gevoelige huid Tegen vervuiling Tegen terugkeer Tegen roodheid Reinigend Matterend Hydraterend Herstel Beschermend Geïrriteerde beschadigd huid Vettige huid Reactieve allergische huid Gevoelig

TOLERIANE, DE HUIDVERZORGING DIE
EEN REACTIEVE EN GEVOELIGE HUID MET NEIGING TOT ALLERGIE OPTIMAAL RESPECTEERT

MICELLAIR WATER EN SEROZINC, DE REINIGINGSROUTINE
VOOR EEN REACTIEVE HUID MET NEIGING TOT ALLERGIE

NEUROSENSINE, DE GROOTSTE VIJAND VAN
HUIDIRRITATIES

Neurosensine is een actief bestanddeel dat tekenen van huidirritaties aanpakt, waardoor reactiviteit en gevoeligheid van de huid en het gevoel van ongemak verminderd worden.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

Veiligheidsnormen die verder gaan dan de internationale cosmetische voorschriften.

100% VAN DE PRODUCTEN IS
HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen uitsluitend voor de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, opdat optimale tolerantie en langdurige efficiëntie gegarandeerd zijn.

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden in samenwerking met dermatologen ontwikkeld en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op een zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.