• Home>
  • Gezicht>
  • Achtergrondinformatie : Wat is Hyaluronzuur?

Achtergrondinformatie

Wat is Hyaluronzuur?

- Hyaluronzuur bestaat van nature in de huid en is essentieel in het behoud van een gezonde, gehydrateerde en volumineuze huid.
- Vanaf halverwege de twintig begint het hyaluronzuur level bij mensen af te nemen.
- Het ’s ochtends of ’s avonds aanbrengen van een hyaluronzuur serum is een eenvoudige manier om de levels van de huid te verhogen

Hyaluronzuur is een veelvoorkomend ingrediënt in veel anti-aging producten, maar voor veel mensen is het een mysterie wat het doet. Wij gaan in dit artikel hyaluronzuur beter uitleggen en uitvinden hoe je de beste anti-age resultaten krijgt door het ingrediënt toe tevoegen aan jouw dagelijkse routine.

Hyaluronzuur: jouw bondgenoot tegen veroudering.

Hyaluronzuur wordt natuurlijk geproduceerd door het lichaam, maar wordt ook gereproduceerd in laboratoriums. Hyaluronzuur heeft een unieke capaciteit om water vast te houden en dit helpt tegen huidveroudering. Water is essentieel om de huidcellen gezond te houden en ze optimaal te laten functioneren.

Zonder genoeg hydratatie verzwakken onze huidcellen en dit kan leiden tot verouderingskenmerken zoals; lijntjes, rimpels, een doffe teint en een minder elastische huid. Volgens onderzoek hangt de hydratatie van de huid af van de Hyaluronzuur-grens van water in de lederhuid en in het vitale deel van de opperhuid.

Het is aanbevolen om huidproducten te gebruiken met Hyaluronzuur vanaf halverwege je twintiger jaren, want vanaf dat moment vermindert het natuurlijke hyaluronzuur. Het gebruik van Hyaluronzuur zal het verouderingsproces vertragen.

La Roche-Posay zou aanraden...

Het is aan jezelf om te bepalen hoe jij Hyaluronzuur gaat toevoegen aan je dagelijkse routine. Een hyaluronzuur serum kan bijvoorbeeld een makkelijke manier zijn om het ingrediënt toe te voegen aan jouw routine, zonder andere huidproducten te vervangen. Afhankelijk van wat jouw voorkeur heeft, kan een serum ’s ochtends en/of ’s avonds worden aangebracht.

Het Hyalu B5 Serum van La Roche-Posay helpt jouw huidcellen te herstellen. Het laat de huid er beter uitzien en zorgt ervoor dat het beter zelf water kan opnemen. De gehydrateerde huid leidt dan uiteindelijk tot een glanzende huid met minder tekenen van huidveroudering. Gebruik de vingertoppen om het serum aan te brengen op de huid en maak kleine ronde bewegingen om het serum volledig te laten absorberen tot in de epidermis.

Met hulp van Hyaluronzuur kan je de beginnende tekenen van huidveroudering verhelpen.

Voor jou aanbevolen

Bekijk alle artikelen

La Roche-Posay beveelt aan

Bekijk alle producten