PIGMENTATIEVLEKJES VERMINDEREN:
JA, MAAR NIET TEN KOSTE VAN ALLES

Article Read Duration 2 min lezen

Vrouwen zijn vooral op zoek naar een doeltreffende werking tegen vlekjes en het verlies van een egale teint. Sommige depigmenterende oplossingen, of het nu gaat om dermatologische formules of gespecialiseerde farmaceutische producten, kunnen de huid echter verzwakken of kunnen leiden tot irritatie. Die gevolgen zorgen ervoor dat dergelijke producten minder worden gebruikt, vooral bij een gevoelige huid.

REFLEX 1:
DOELTREFFENDHEID COMBINEREN MET TOLERANTIE

Voordat je een anti-vlekjesroutine gaat volgen, raden we je aan om een dermatoloog te raadplegen. Hij/Zij kan bepalen welke oplossing het meest geschikt is, rekening houdend met de gevoeligheid van de huid.

VERGEET
UV-BESCHERMING NIET

Blootstelling aan de zon is een belangrijke oorzaak van vlekjes

Lentigines zijn pigmentvlekjes die ontstaan als reactie op directe, langdurige blootstelling aan UV-stralen. Ze kunnen op elke leeftijd voorkomen. Orale anticonceptie en bepaalde medicijnen die de hormoonhuishouding veranderen, kunnen in combinatie met blootstelling aan de zon ook leiden tot het ontstaan van vlekjes. Hormonale activiteit kan ook leiden tot melasma, een vorm van onregelmatige pigmentatie waar sommige vrouwen tijdens en/of na hun zwangerschap last van hebben.

REFLEX 2:
BESCHERM JEZELF ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

Het is belangrijk om het hele jaar door ZONNEBESCHERMING te gebruiken, zelfs op bewolkte dagen. Om de huid tegen UV-A- en UV-B-stralen te helpen beschermen, raden we je aan een huidverzorgingsproduct met ten minste SPF30 te gebruiken. Gebruik bij intensieve of langdurige blootstelling aan de zon een zeer hoge beschermingsfactor SPF 50+.

EEN STRALENDE TEINT

Scrub één keer per week

Je kunt een doffe teint en puistjes tegengaan met een schoonheidsbehandeling die je PIGMENTCLAR-routine compleet maakt. Gebruik een zachte scrub om dode huidcellen te verwijderen, de natuurlijke vernieuwing van de opperhuid te ondersteunen en de teint weer te doen stralen zonder de kwetsbaarste huidtypes te irriteren.

REFLEX 3:
SCRUBBEN ZONDER TE SCHUREN

De scrub bevat korreltjes die tijdens het wrijven inwerken op de huid. Druk echter niet te hard om irritatie te voorkomen. Maak kleine cirkelvormige bewegingen van onder naar boven op het gezicht, met bijzondere aandacht voor de T-zone. Voor een optimale doeltreffendheid reinig je de huid alvorens ze te scrubben.

DE MAKE-UP
REFLEX

Pigmentatievlekjes verbergen

Ongeduldige vrouwen die hun vlekjes en ongelijkmatige teint onmiddellijk willen laten verdwijnen, gebruiken best foundations die je in één stap een egale, stralende teint geven.

DAAR HEBBEN WE OOK
EEN PRODUCTLIJN VOOR

Het PIGMENTCLAR-assortiment bestaat uit geavanceerde producten die helpen om donkere vlekjes te vervagen en de teint te egaliseren.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

100% VAN DE PRODUCTEN
IS HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = Optimale tolerantie.
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.
laroche posay safety commitment formula protection product head

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.
laroche posay safety commitment essential active dose product head

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op de meest gevoelige huid: reactief, allergisch, gevoelig voor acne, eczeem gevoelige huid, beschadigde huid of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

ALLE ARTIKELEN BEKIJKEN
OVER ANTI-AGING

placeholder 5 goede gewoonten om een gevoelige huid jong te houden
MEER LEZEN
placeholder Oogcontourezone veroudert snel
MEER LEZEN