ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN TOLERANTIE

DE BESTE INGREDIËNTEN INKOPEN
VOOR IEDER TYPE HUID

Meer bekijken
Bij La Roche-Posay zijn we trots op ons rigoureuze selectieproces dat veel strenger is dan de internationale voorschriften. Onze beste ingrediënten zorgen dat bijwerkingen tot een absoluut minimum beperkt blijven.
laroche posay safety commitment essential active dose product head

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op de meest gevoelige huid: reactief, allergisch, gevoelig voor acne, neiging tot eczeem, beschadigd of verzwakt door behandelingen tegen kanker.
laroche posay safety commitment formula protection product head

LANGDURIG
BESCHERMENDE FORMULE

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest veilige en geschikte verpakkingen, en formuleren onze producten zodat ze optimaal getolereerd worden en effectief zijn.

JOUW VRAGEN,
ONZE DESKUNDIGE ANTWOORDEN

1 quote-marks

Wat betekent hypoallergeen?

Hypoallergeen betekent simpelweg dat een product (meestal een cosmetisch middel) waarschijnlijk geen allergische reacties zal veroorzaken. Veel merken beweren echter dat hun producten hypoallergeen zijn zonder dat die volgens strikte protocollen zijn getest. TOLERIANE Ultra is getest op de meest gevoelige tot allergische huid en is bewezen daadwerkelijk hypoallergeen te zijn.


Meer te weten komen

1 quote-marks

Welke zonnebrandcrème is veilig voor de koraalriffen?

De twee belangrijkste filters in het ANTHELIOS-assortiment van La Roche-Posay, Mexoryl en and Mexoryl XL, zijn beide uitgebreid getest met betrekking tot de invloed die ze hebben op het zeemilieu. Tijdens ecotoxicologische tests bleek dat er geen negatief effect was op de symbiotische microalgen van het koraal.

1 quote-marks

Wat kan ik doen tegen een allergische reactie / huiduitslag?

Verkoel en kalmeer de huid met thermaal bronwater. Versterk je huid daarna met een hypoallergene hydraterende crème. Zo help je de huid beschermen tegen contact met allergenen zoals stuifmeel en waspoeders. Als je regelmatig een allergische reactie of huiduitslag hebt, overweeg dan eens een afspraak met een huisarts en/of allergoloog voor een huidpriktest of test met patches om de oorzaak van je allergie te weten te komen.


Meer te weten komen

WE NEMEN ONZE
SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID ERG SERIEUS

100
100% van onze sheaboter is afkomstig uit een maatschappelijk verantwoord inkoopprogramma in Burkina Faso.
10
15.600 Vrouwen worden getraind voor betere arbeidsomstandigheden.

Hoe testen we
onze producten

Bron: World Cancer Report 2014, IARC

IN VITRO 

We voeren onze tests uit op geavanceerde, gereconstrueerde huidmodellen.

IN VIVO

We hebben tests uitgevoerd op 6,7 miljoen vrijwilligers met een gezonde, kwetsbare, allergische, atopische en door behandeling verzwakte huid om vóór gebruik zeker te weten dat onze producten extreem veilig zijn.

GEGARANDEERD

Lipikar Baume AP+ is getest op meer dan 400 mensen voordat het product werd uitgebracht.