\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges\

Anthelios
Anti-Imperfecties Gel-crème SPF50+

Zeer hoge zonbescherming voor huid met neiging tot acne, die het risico loopt op littekens en op reacties na het zonnen (terugkeer effect).

“Super product!”

Sinds korte tijd heb ik La Roche Posay ontdekt. Ik heb een gemengde tot vettige maar ook gevoelige huid. Op vakantie gaan was dan ook een kriem omdat mijn huid ontzettend onrustig werd door elke zonnebrand die ik probeerde. Dit jaar heb ik mijn huid ingesmeerd met dit product en ik had nergens last van! Het zag er zelfs ontzettend kalm uit na een dag zonnnen. Ik gebruik dit product nu ook na de vakantie overdag voor onder mijn make up en ‘savonds na het reinigen de Effaclar Duo +. Zeker een aanrader!

Lees meer
  • Gezicht
  • Getest op allergien
  • Zeer hoge bescherming
  • Acne-prone skin

ANTHELIOS ANTI-IMPERFECTIONS CORRECTIVE GEL-CREAM SPF50+ is een dermocosmetisch zonbeschermingsproduct verrijkt met Salicylzuur en Niacinamide. De formule biedt een zeer hoog en breed spectrum bescherming (UVA/UVB) en helpt beschermen tegen schade door infrarood-A straling en vervuiling. Geschikt voor een huid met neiging tot acne die het risico loopt op littekens en reacties na het zonnen. Geeft een langdurig mat effect. Zeer waterbestendig.

Pomptube 50 ml

DIRECT ONLINE BESTELLEN

kies je webshop en shop nu >

Eigenschappen

Voor vette huid, ook geschikt voor huid met neiging tot acne die risico loopt op door UV-geïnduceerde littekens en reacties na het zonnen (terugkeer effect)

Voor zeer hoge zonintensiteit. Fotostabiel. Niet-comedogeen.

XL-PROTECT™ biedt zeer hoge, fotostabiele, breed spectrum bescherming tegen UVA/UVB-stralen. Optimale verhoogde SPF 50+ bescherming tegen UVA-stralen (hoger dan de Europese aanbeveling voor zonbeschermingsproducten) dankzij XL-ProtectTM, een filtertechnologie tegen zonnestralen gecombineerd met het verzachtende thermaal water van La Roche-Posay.

AIRLICIUM™ technologie die matterend werkt doordat het talg onmiddellijk absorbeert en zweet afstoot voor een langdurig droog gevoel en anti-glimeffect indien regelmatig opnieuw aangebracht.

De formule, verrijkt met SALICYLZUUR & NIACINAMIDE, helpt bestaande imperfecties te verminderen en helpt om UV-geïnduceerde littekens te voorkomen.

WERKZAAMHEID VAN HET PRODUCT

Al meer dan 30 jaar is Anthelios pionier in innoverende doorbraken: UVA-filters, breed spectrum bescherming, texturen & technologieën.

Klinisch bewezen efficiëntie op zongevoelige en intolerante huid.  De efficiëntie van Anthelios is aangetoond door 31 in vivo klinische studies uitgevoerd door internationaal vermaarde dermatologische experts in fotodermatologie.

Textuur & Applicatie

Niet-plakkerig.
Geen witte strepen.
Regelmatig en rijkelijk aanbrengen om de bescherming te behouden.

Het zonbeschermingsproduct net voor de blootstelling aanbrengen. Regelmatig en rijkelijk aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zweten of afdrogen. Uitwendig gebruik.
Anthelios   Anti-Imperfecties Gel-crème SPF50+ packshot van Anthelios, door La Roche-Posay

La Roche-Posay beveelt aan

Jouw aanvullende routine

De juiste aanvulling voor jouw huid

Ingrediënten

SALICYLZUUR & NIACINAMIDE

Helpt bestaande imperfecties te verminderen en helpt om door UV-geïnduceerde littekens te voorkomen.

AIRLICIUM™ Technologie

Met matterende micropartikels die talg onmiddellijk absorberen en zweet afstoten voor een droog gevoel en anti-glimeffect.

XL-PROTECT™

BREEDSPECTRUMBESCHERMINGSFILTER
Een krachtige mix van UV-filters en antioxidanten die verder dan de breedspectrumbescherming tegen UVA en UVB gaat om te helpen beschermen tegen schade door andere huidagressoren zoals infrarood en vervuiling.


Garantie op veiligheid

Veiligheidsstandaarden die verder gaan dan internationale cosmetische regelgeving.