WIJ ZIJN VAN MENING DAT NIEMAND ZOU MOGEN LIJDEN
VANWEGE HUIDPROBLEMEN

Daarom werken we samen met dermatologen om alle huidbehoeften op alle vlakken zo goed mogelijk te begrijpen en te beantwoorden. We werken voortdurend samen met dermatologen, kinderartsen en oncologen om de meest efficiënte formules te ontwikkelen voor de behoeften van hun patiënten, klinische proeven uit te voeren voorafgaand aan productlanceringen en de doeltreffendheid van onze producten in de loop van de tijd te volgen.

Voor nieuwe projecten en wetenschappelijke innovaties overleggen we met onze deskundige medische raden van La Roche-Posay, samengesteld uit artsen van verschillende specialismen. Ze werken nauw met ons samen om producten te ontwikkelen die zeer goed worden verdragen, zelfs op een huid die verzwakt is door medische aandoeningen of behandelingen.

Omdat we formules en diensten ontwikkelen met echte problemen in gedachten

* Charles C, Sultan S, Bungener C, et al. Impact of cutaneous toxicities associated with targeted therapies on quality of life. Results of a longitudinal exploratory study. Bull Cancer. 2013;100(3):213-222. doi:10.1684/bdc.2013.1709