Lippenbalsem kalmeert, beschermt en repareert (gebarsten) lippen - La Roche-Posay Cicaplast

Cicaplast Lippen

Herstellende lippenbalsem

30106659
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Deze herstellende lippenbalsem kalmeert, beschermt en repareert de huid van de lippen. Daarnaast worden de gebarsten en geïrriteerde zones, dankzij de formule op basis van 5% Panthenol, gekalmeerd. Zijn unieke filmogene formule werkt beschermend en voelt ultracomfortabel aan.

Tube 7,5ml.

DIRECT ONLINE BESTELLEN

kies je webshop en shop nu >

Lippenbalsem kalmeert, beschermt en repareert (gebarsten) lippen - La Roche-Posay Cicaplast

Eigenschappen

Lippen en gebarsten, geïrriteerde en gekloven huidzones.
Kinderen en volwassenen.
Zo vaak als nodig aanbrengen.
Nieuwe generatie barrière textuur:
Deze textuur schermt de huid af van agressieve invloeden en werkt onmiddellijk herstellend en kalmerend.
Met INNOVERENDE MP-Lipiden om de huidbarrière integraal te herstellen, in combinatie met [Panthenol 5%] voor een onmiddellijk effect.

Product doeltreffendheid

Getest op de gevoeligste lippen...
CICAPLAST Lippen werd uitgetest op de lippen van mensen die isotretinoïne innemen, een acnebehandeling met een sterk uitdrogend effect, en gaf hierbij blijk van een uitstekende tolerantie en efficiëntie op de volgende punten:

  • Gaat dehydratatie op korte termijn tegen
  • Bevordert het herstel van de huidbarrière
  • Brengt onmiddellijk verlichting
  • Verbetert het huidcomfort duurzaam


Protocol: Gebruikstest onder dermatologisch toezicht, op 32 proefpersonen onder isotretinoïnebehandeling. Duur: 4 weken.

Werking

De lippen worden intens gevoed en voelen weer zacht en soepel aan: nieuwe kloofjes en barstjes krijgen geen kans meer.

Aanbrengtips

Zo vaak als nodig aanbrengen.

Ingrediënten

Reviews

Door: 

Leeftijd: 18-24 jaar

5

“ HAPPY LIPS!!! ”

Aangezien mijn behandelingen met roccutane bij de dermatoloog loop ik met vervolgen van vervelende bijwerkingen.. Een daarvan is mega gigantische uitgedroogde lippen, zo erg dat mn mondhoeken 0,5cm uitgescheurd zijn geweest.. Alles scheurde en de vellen hingen eraan, kortom een smerig gezicht en vooral veel irritatie en pijn! Labello's er doorheen gesmeerd.. Blistex vrat ik zowat op ik kon er niet tegenop smeren.. Verbergen met lippenstift was alleen maar een drama want dat droogde nog meer uit ... Nu mijn lijn van la roche posay aangevult met ook deze liplijn en ik zeg AMEN!! Ik gebruik de wasgel, de duo creme, de foundation en nu de liplijn en een blijere klant dan mij krijg je bijna niet denk ik! Mijn geld is jullie meer dan waard! Applausje voor degene die deze lijn heeft uitgevonden!!!

Door: 

Leeftijd: 70-79 jaar

4

“ bestraalde huid ”

Nadat er een tumor op mijn speekselklier was weggehaald, ben ik 36x bestraald tpv mijn mond/keelgat. Mijn huid was van binnen en van buiten verbrand. De KNO arts raadde La Roche-Posay lippenbalsem aan. Dat gebruik ik nu al meer dan 9 jaar. Nu gebruik ik cicaplast baume en nutritic lippen. Voor de huid rondom de mond cicaplast baume B5 en pro-recovery skincare. Het blijft lang zitten en blinkt niet erg. Het bevalt goed en verbetert mijn levensomstandigheden.Groet Jack Meeuwse

La Roche-Posay beveelt aan

Alle producten uit het assortiment bekijken