\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges\

Toleriane Ultra Oogcontour

Verzorging voor de gevoelige oogcontour.

“Fijne, zachte creme”

Ik vind het een ontzettend fijne creme. Hij ruikt niet echt naar parfum, wat eigenlijk heel fijn is. Vaak zijn producten die sterk ruiken niet goed of zacht voor de huid. Deze creme is dat zeker wel! Het handige pompje zorgt ervoor dat je niet met je handen in de creme hoeft. Nadeel hieraan vind ik wel dat er ontzettend veel uitkomt als je het pompje helemaal in zou drukken. De creme droogt niet heel snel op, en daardoor heb je aan een half pompje voor beide ogen al genoeg! Verder is de creme heerlijk zacht. In de ochtend is het een heerlijke verfrissing voor mijn vermoeide ogen. In het begin vond ik het eng om de creme in de avond op te doen, voor het slapen, omdat ik nachtlenzen draag. Dit gaat echter super goed. De creme prikt niet en irriteert de huid absoluut niet. Ik heb wel een heel droge huid die snel irriteert, en nu ik het product wat langer in gebruik heb merk ik heel duidelijk dat de huid rondom mijn ogen minder snel irriteert.

Lees meer

  Gaat zwelling en gevoel van irritatie tegen rond de oogcontour, brengt onmiddellijk en langdurige kalmering.

  Pompfles hermetisch 20ml

  DIRECT ONLINE BESTELLEN

  kies je webshop en shop nu >

  Eigenschappen

  Roodheid, gevoel van prikkeling, zwelling rond de oogcontour, onbehaaglijk aanvoelende oogcontour van gevoelige ogen. Geschikt voor lensdraagsters.
  Hydraterende en kalmerende verzorging. Bevat een gepatenteerd complex van [Neurosensine + Niacinamide] met een gerichte werking op zwelling en een onbehaaglijk aanvoelende oogcontourhuid, in combinatie met kalmerend en beschermend thermaal water van La Roche-Posay. De hermetische verpakking maakt een zuivere samenstelling mogelijk, voor optimale tolerantie: zonder bewaarmiddelen, zonder parfum, zonder alcohol, .

  WERKZAAMHEID VAN HET PRODUCT

  Brengt onmiddellijk comfort: jeuk, onbehagen, branderigheid en roodheid verminderen aanzienlijk. Na 4 weken zijn irritatie en zwellingen duurzaam afgenomen. Hoge tolerantie, klinisch getest op gevoelige en reactieve huid.

  Textuur & Applicatie

  ’s Morgens en ’s avonds aanbrengen op de oogcontour.
  Oogcontour - Toleriane - La Roche-Posay

  La Roche-Posay beveelt aan

  Jouw aanvullende routine

  De juiste aanvulling voor jouw huid


  Garantie op veiligheid

  Veiligheidsstandaarden die verder gaan dan internationale cosmetische regelgeving.