\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges\

Toleriane Ultra Oogcontour

Verzorging voor de gevoelige oogcontour.

“Fijne oogcreme ”

Ik heb een erg gevoelige eczeemhuid , daarom moet ik erg kieskeurig zijn met wat ik op mijn huid smeer. Na een tijdje gebruik kan ik zeggen dat ik erg blij ben dat ik deze oog crème gevonden heb ! De oogcreme kalmeert mijn huid direct en ziet en voelt zacht en soepel aan. De oogcreme is vrij van parfum wat voor mij super belangrijk is. De verpakking is ook super, met de pompflacon kan je erg makkelijk doseren. En je hebt maar een klein beetje nodig, dus ook nog eens zuinig in gebruik .

Lees meer

  Gaat zwelling en gevoel van irritatie tegen rond de oogcontour, brengt onmiddellijk en langdurige kalmering.

  Pompfles hermetisch 20ml

  DIRECT ONLINE BESTELLEN

  kies je webshop en shop nu >

  Eigenschappen

  Roodheid, gevoel van prikkeling, zwelling rond de oogcontour, onbehaaglijk aanvoelende oogcontour van gevoelige ogen. Geschikt voor lensdraagsters.
  Hydraterende en kalmerende verzorging. Bevat een gepatenteerd complex van [Neurosensine + Niacinamide] met een gerichte werking op zwelling en een onbehaaglijk aanvoelende oogcontourhuid, in combinatie met kalmerend en beschermend thermaal water van La Roche-Posay. De hermetische verpakking maakt een zuivere samenstelling mogelijk, voor optimale tolerantie: zonder bewaarmiddelen, zonder parfum, zonder alcohol, .

  WERKZAAMHEID VAN HET PRODUCT

  Brengt onmiddellijk comfort: jeuk, onbehagen, branderigheid en roodheid verminderen aanzienlijk. Na 4 weken zijn irritatie en zwellingen duurzaam afgenomen. Hoge tolerantie, klinisch getest op gevoelige en reactieve huid.

  Textuur & Applicatie

  ’s Morgens en ’s avonds aanbrengen op de oogcontour.
  Oogcontour - Toleriane - La Roche-Posay

  La Roche-Posay beveelt aan

  Jouw aanvullende routine

  De juiste aanvulling voor jouw huid


  Garantie op veiligheid

  Veiligheidsstandaarden die verder gaan dan internationale cosmetische regelgeving.