\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges\

Toleriane Ultra Oogcontour

Verzorging voor de gevoelige oogcontour.

“GEWELDIG PRODUCT!!”

Eindelijk een product voor de zeer gevoelige oogpartij, die de belofte waarmaakt. Door cosmetica producten van ander merk allergie gekregen rondom ogen, zag er erg droog, rood en verschrompeld uit. De huid jeukte enorm en ook mijn ogen waren zwaar geïrriteerd. Diverse hypoallergene producten geprobeerd maar het werd alleen maar erger! Meteen na de eerste dag al trok het verschrompelde weg en na 2 dagen gebruik was de jeuk verdwenen. Ik kan het nauwelijks geloven.... mijn huid ziet er weer erg goed uit!

Lees meer

  Gaat zwelling en gevoel van irritatie tegen rond de oogcontour, brengt onmiddellijk en langdurige kalmering.

  Pompfles hermetisch 20ml

  DIRECT ONLINE BESTELLEN

  kies je webshop en shop nu >

  Eigenschappen

  Roodheid, gevoel van prikkeling, zwelling rond de oogcontour, onbehaaglijk aanvoelende oogcontour van gevoelige ogen. Geschikt voor lensdraagsters.
  Hydraterende en kalmerende verzorging. Bevat een gepatenteerd complex van [Neurosensine + Niacinamide] met een gerichte werking op zwelling en een onbehaaglijk aanvoelende oogcontourhuid, in combinatie met kalmerend en beschermend thermaal water van La Roche-Posay. De hermetische verpakking maakt een zuivere samenstelling mogelijk, voor optimale tolerantie: zonder bewaarmiddelen, zonder parfum, zonder alcohol, .

  WERKZAAMHEID VAN HET PRODUCT

  Brengt onmiddellijk comfort: jeuk, onbehagen, branderigheid en roodheid verminderen aanzienlijk. Na 4 weken zijn irritatie en zwellingen duurzaam afgenomen. Hoge tolerantie, klinisch getest op gevoelige en reactieve huid.

  Textuur & Applicatie

  ’s Morgens en ’s avonds aanbrengen op de oogcontour.
  Oogcontour - Toleriane - La Roche-Posay

  La Roche-Posay beveelt aan

  Jouw aanvullende routine

  De juiste aanvulling voor jouw huid


  Garantie op veiligheid

  Veiligheidsstandaarden die verder gaan dan internationale cosmetische regelgeving.