\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Products

Redermic C
UV

OPVULLENDE ANTI-AGING VERZORGING VOOR DE GEVOELIGE HUID. Antirimpel. Verstevigend. Egaliserend.

“Geweldig product tegen huidveroudering”

Direct na 1 week al zichtbaar verfijnde lijntjes. Voelt zacht aan op de huid en ruikt lekker en niet te sterk Je ziet dat het product meteen werking heeft. Ik heb een gevoelige huid, kleurt iets rood door de werking en trekt ook weer direct weg. Ook fijn dat er een UV factor in zit. Zeer fijn voor dagelijks gebruik. Een echte aanrader!

Lees meer

  Corrigeert rimpels, ook diepe. Verstevigt de huid. Geeft een egale teint en doet roodheid vervagen. Laat de huid onmiddellijk voller ogen.

  Tube 40ml

  DIRECT ONLINE BESTELLEN

  kies je webshop en shop nu >

  Eigenschappen

  Diepe rimpels, verlies aan stevigheid en ongelijkmatige teint. Gevoelige huid.
  Dermatologische expertise: Een gevoelige huid heeft gemakkelijker last van roodheid. Bij het verouderen gaat dit probleem nog extra bijdragen tot de ongelijkmatige teint en krijgt de huid ook te kampen met rimpels en een verminderde stevigheid. 
  Vanuit die expertise hebben de Laboratoires La Roche-Posay een formule voor de gevoelige huid ontwikkeld met een hoge concentratie aan Vitamine C, het referentiebestanddeel tegen veroudering dat bekendstaat om zijn doeltreffend egaliserend effect op de teint en dat de aanmaak van collageen stimuleert om rimpels van binnenuit op te vullen en het dermale steunweefsel te versterken.
  Deze intensieve werking wordt aangevuld door 2 actieve bestanddelen:
  - Mannose, een densifiërend suiker dat de lichtinval op de huid optimaliseert en oneffenheden van bij het aanbrengen optisch doet vervagen.
  - Gefragmenteerd hyaluronzuur, om de huid onmiddellijk gladder te maken. De formule bevat ook herstellend Madecassoside en Neurosensine (een peptide dat micro-inflammatoire stress tegengaat) en een UVB SPF 25 - UVA PPD 10 filtersysteem voor een verhoogde bescherming tegen UVB en UVA, de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. 
  Nieuw: Een opvullende, frisse en lichte textuur die een fluwelige finish geeft en niet vet aanvoelt.

  Textuur & Applicatie

  ’s Morgens aanbrengen op gezicht en hals.

  La Roche-Posay beveelt aan

  Jouw aanvullende routine

  De juiste aanvulling voor jouw huid


  Garantie op veiligheid

  Veiligheidsstandaarden die verder gaan dan internationale cosmetische regelgeving.