\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges

BestsellerLipikar Baume AP+

Lipidenaanvullende balsem. Anti-jeuk werking. Geschikt voor huid met neiging tot eczeem of een zeer droge huid.

“Fijne balsem voor minder irritatie!”

Hele fijne balsem voor minder irritatie / jeuk! Een minpunt: de geur... ik vind persoonlijk de geur echt niet geweldig en blijft ook hangen. Ga je kijken naar de werking van de balsem, dan isi echt top! Blijft ook niet heel lang vet, trekt goed en vrij snel in. gebruikte hem ook vaak voor mijn handen, zo fijn! Ook bij huidziekten zoals eczeem echt aan te raden, ivm de droogheid van de handen is dit zo’n fijn middel! Zeer tevreden, je moet wel even aan de geur wennen.

Lees meer

  Lipikar Baume AP+ verzacht onmiddellijk een huid met neiging tot eczeem of een zeer droge huid. Bij dagelijks gebruik wordt de periode tussen opstoten (van extreme droogheid of eczeemplekjes) verlengt.

  Pompflacon 400 ml en extra-soepele tube 200 ml

  DIRECT ONLINE BESTELLEN

  kies je webshop en shop nu >

  Eigenschappen

  Gevoelige en zeer droge huid van baby's (vanaf dag 1), kinderen en volwassenen. Geschikt voor een jeukende huid. Geschikt voor een huid met eczeem of een huid die snel last heeft van allergiën (contact allergenen van de Standard European Skin Allergy Test). Zelfs geschikt voor pasgeboren baby's. Parfumvrij.
  Gevoelige en zeer droge huid van baby's (vanaf dag 1), kinderen en volwassenen. Geschikt voor een jeukende huid. Geschikt voor een huid met eczeem of een huid die snel last heeft van allergiën (contact allergenen van de Standard European Skin Allergy Test). Zelfs geschikt voor pasgeboren baby's. Parfumvrij. 

  La Roche-Posay onderzoekt toont aan dat het niet voldoende is om alleen de huidbarrière te herstellen voor langdurig uitblijven van eczeem symptonen. Het is van belang om het microbioom (alle bacteriën op de huid) weer in evenwicht te brengen.  Wanneer de huidbarrière is hersteld maar het microbioom nog uit balans is zullen symptonen zoals irritatie, zeer droge huid of plekjes en jeuk terug blijven komen. 

  Lipikar Baume AP+ bevat Aqua Posae Filiformis (een exclusief gepatenteerd actief ingrediënt). Aqua Posae Filiformis werkt op 2 bepalende factoren van een eczeem-gevoelige huid. 
  - Brengt het microbioom weer in balans
  - Herstelt en beschermt de huidbarrière
  De formule bevat Niacinamide en Karitéboter en bevat een minimale hoeveelheid ingrediënten voor een optimale veiligheid van het product.

  WERKZAAMHEID VAN HET PRODUCT

  Verzacht onmiddellijk de huid. Anti-jeuk werking tot 24 uur. Hydrateert tot 48 uur. Herbalanceert de huidbarrière.

  Brengt het microbioom van de huid in evenwicht om opstoten van eczeem of ernstige droogheid te verminderen.

  82% van de personen die Lipikar Baume AP+ gedurende een maand gebruiken krijgt geen terugval vergeleken met slechts 26% die een standaard verzorging gebruikt.

  Textuur & Applicatie

  Een keer per dag aanbrengen. Gezicht & lichaam.

  Last van een droge huid en/of trekkerige huid na het douchen? Was je huid dan met een milde en lipidenaanvullende reiniging zoals Lipikar Syndet AP+.

  Wil je gedurende de dag jeuk en droge plekken verzachten? Gebruik dan Lipikar Stick AP+.

  Trekt snel in de huid.
  Niet vet en niet plakkerig.
  Balsem tegen irritatie en tegen krabben - Lipikar - La Roche-Posay

  La Roche-Posay beveelt aan

  Jouw aanvullende routine

  De juiste aanvulling voor jouw huid

  3
  6738Thermaal water van La Roche-Posay105Thermaal bronwaterGezicht|Lichaam|Zon|Make-up|Baby/Tonifiëren van het gezicht|Tonifiëren van het gezicht|Tonifiëren van het gezicht|Voeden / kalmerenGezicht|Lichaam|Zon|Make-up|BabyTonifiëren van het gezicht|Tonifiëren van het gezicht|Tonifiëren van het gezicht|Voeden / kalmeren
  Thermaal bronwater voor gezicht en lichaam - La Roche-Posay


  Garantie op veiligheid

  Veiligheidsstandaarden die verder gaan dan internationale cosmetische regelgeving.