\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges

Hydraphase Intens Licht

Intensief Rehydraterende Verzorging met Langdurig effect

“Echte aanrader voor gemengde/vette huid”

Alles geprobeerd, van compleet organische producten van dr. Hauschka tot Biodermal, mijn huid bleef continue overgevoelig voor onzuiverheden. Bij de dermatoloog geweest en bij een diëtist, maar ik bleef continue kleine puistjes krijgen. Soms was mijn huid ineens goed, maar dan was ik ook heel erg op mijn voeding aan het letten en was hij ook droog. Ik heb/had geen last van acne, maar van kleine puistjes/bultjes (vermoedelijk gistpuistjes) en een vette T-zone. Nu ik deze crème gebruik kan ik niet meer zonder! Mijn huid herstelt helemaal hiervan en ik heb nauwelijks tot geen last meer van puistjes. Als ik iets heb dan is het al gauw weer weg! Ik smeer het ook op voor het slapen gaan, af en toe gemengd met glucolzuur en mijn huid is compleet glad en mooi! Nu mijn crème dit weekend op was, merkte ik al gauw weer dat ik echt niet zonder deze crème kan en heb ik hem vanochtend direct weer gehaald bij de apotheek. Ik ben helemaal enthousiast over la roche posay en raad het echt iedereen aan! Mijn huid is zacht en gevoed, maar niet vet. Een gemengde huid moet je wel goed hydrateren en met deze crème kan dat!

Lees meer

  Met Celverbindingstechnologie: staat in voor de cohesie van de epidermis en op die manier voor een ultralange hydratatie.

  Anti-contaminatie pompflacon 50ml, in doosje

  DIRECT ONLINE BESTELLEN

  kies je webshop en shop nu >

  Eigenschappen

  Gevoelige, normale tot gemengde huid
  Formule met gefragmenteerd hyaluronzuur voor een dubbele werking: - Intensief hydrateren door de huid rijkelijk te voorzien van water - De celcohesie versterken om het water langdurig vast te houden in de huid.

  WERKZAAMHEID VAN HET PRODUCT

  Onmiddellijke hydratatie: 96%Langdurige hydratatie: +43% hydratatie na 8u

  Textuur & Applicatie

  Dagelijks 's morgens en/of 's avonds aanbrengen op gezicht en hals na die zorgvuldig te hebben gereinigd. Geschikt voor een gevoelige huid.
  Hydraterende crème voor gevoelige, normale tot gemengde huid - La Roche-Posay

  La Roche-Posay beveelt aan

  Jouw aanvullende routine

  De juiste aanvulling voor jouw huid


  Garantie op veiligheid

  Veiligheidsstandaarden die verder gaan dan internationale cosmetische regelgeving.