La Roche Posay eczema lipikar range page top
Psoriasis is een erfelijke en chronische ontstekingsziekte van de huid. Ze heeft de neiging om op te flakkeren bij stress, infecties, verwondingen, enz. La Roche-Posay ontwikkelde een gamma producten die goed verdragen worden en die het "krokodillenhuid"-effect verminderen. Ze zorgen voor een langdurige hydratatie om de jeuk van zelfs de meest gevoelige huid doeltreffend te verzachten.
La Roche Posay eczema lipikar range page bottom
Volwassenen Tegen schilfers Hydraterend Huid met psoriasis Atopische huid

AQUA POSAE FILIFORMIS,
ONS GEPATENTEERDE INGREDIËNT DAT INWERKT OP HET MICROBIOOM

La Roche-Posay gebruikt AQUA POSAE FILIFORMIS, een exclusief en gepatenteerd ingrediënt dat inwerkt op het microbioom en de huidbarrière, twee factoren die verantwoordelijk zijn voor een zeer droge huid, opdat periodes van extreem droge huid minder vaak voorkomen. Deze producten bevatten het ingrediënt Aqua Posae Filiformis.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

Veiligheidsnormen die verder gaan dan de internationale cosmetische voorschriften.

100% VAN DE PRODUCTEN IS
HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen uitsluitend voor de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, opdat optimale tolerantie en langdurige efficiëntie gegarandeerd zijn.

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden in samenwerking met dermatologen ontwikkeld en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op een zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.