Cijfer

5 in 1

Hydreane BB creme minder gevoelige huid

5 in 1

Hydreane BB is de eerste BB-crème die speciaal is afgestemd op de behoeften van de gevoelige huid. Een crème die 5 werkingen verenigt in één enkel product.

De bedoeling van deze hybride verzorging is de verzorgingsroutine korter te maken door in één keer alles te doen waar de gevoelige huid behoefte aan heeft.

  • 1 – Verzorgen: de hypoallergene en niet-comedogene formule heeft een hydraterend, kalmerend, verzachtend en huidversoepelend effect, en dat alles met respect voor een kwetsbare, snel geïrriteerde huid.
  • 2 – Beschermen: Hydreane BB werkt irritatiewerend, antioxiderend en anti-UV, zodat de huid beschermd is tegen externe agressies.
  • 3 – Corrigeren: de licht getinte textuur legt een heel transparant vleugje op het gezicht, om roodheid en onzuiverheden te doen vervagen zonder maskereffect. Zo wordt de teint op een heel natuurlijke manier egaal en foutloos.
  • 4 – Egaliseren: de gezuiverde minerale pigmenten, die uitstekend worden verdragen door zelfs de meest gevoelige huid, versmelten met de huid en passen zich aan de huidtint aan, voor een egaal effect zonder kleurovergangen.
  • 5 – Een doffe huid opfrissen: de huid wordt gezonder en oogt op een natuurlijke manier fluwelig en stralend.

Voor jou aanbevolen

Bekijk alle artikelen