Gezichtsverzorging - Toleriane Ultra - La Roche-Posay Toleriane

Toleriane Ultra

Intensief kalmerende verzorging

3337872412486
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Brengt intensieve en langdurige verlichting bij de dagelijkse ongemakken van de allergische of intolerante huid

100% hermetische flacon, 40 ml

DIRECT ONLINE BESTELLEN

kies je webshop en shop nu >

Gezichtsverzorging - Toleriane Ultra - La Roche-Posay Toleriane

Eigenschappen

Allergische of intolerante huid
De technologisch uiterst geavanceerde formule is bijzonder zuiver, compromisloos en extreem veilig. De samenstelling is beperkt tot de essentie, met een minimum aan bestanddelen en absolute uitsluiting van elk mogelijk irriterend of allergiserend bestanddeel.

Deze uiterst minimalistische formule dankt zijn intensief kalmerend vermogen aan Neurosensine, een bestanddeel dat gericht inwerkt op de mechanismen van huidirritatie. Een kalmerende werking die nog wordt versterkt dankzij de combinatie met thermaal water van La Roche-Posay, dat van nature kalmerend en irritatiewerend werkt.

  • Niet comedogeen.
  • Uiterst hoge tolerantie. Getest op allergische huid.
  • 0% bewaarmiddelen / parabenen / parfum / alcohol / kleurstoffen / lanoline.

Product doeltreffendheid

1. Onmiddellijke verlichting: de huid wordt tot rust gebracht en irritatie wordt gekalmeerd.
2. Langdurige verlichting: na 4 weken verdwijnen de irritatie en het branderige gevoel.
3. Tolerantie: formule getest op polyallergische huid die reageert op minstens twee allergenen uit de Europese Standaardreeks, en volgens een bijzonder strikt protocol: aangebracht onder occlusieve patch gedurende 48u, tweemaal per dag gedurende 4 weken

Werking

Verlicht onmiddellijk en langdurig.
Dag na dag wordt de huidgevoeligheid verminderd om het huidcomfort duurzaam te herstellen.

Aanbrengtips

's Morgens en 's avonds aanbrengen op het gezicht en de hals.

Ingrediënten

Reviews

Door: 

Leeftijd: 40-49 jaar

4

“ heerlijke creme ”

EEn wat rijkere creme voor de hele intolerante huid. Ik vind hem hem ook fijn voor de nacht. Kalmeert, trekt snel in. Enige nadeel is dat het pompje niet altijd goed werkt.

Door: 

Leeftijd: 55-64 jaar

5

“ Grote klasse! ”

Wat een geweldig product! Mijn (oog)huid was weer zo verschrompeld door een cosmeticaallergie, en na twee dagen weer helemaal in de oude staat door de Toleriane. Je vraagt je af hoe dit kan. Ze maken volledig waar wat ze beloven (en nog meer dan dat)...

Door: 

Leeftijd: 35-44 jaar

5

“ Toleriane Ultra Intensief kalmerende verzorging ”

De naam zegt het al. Ik heb een probleem huid. Altijd overgevoelig. Gelukkig heb ik dit product per toeval ontdekt. En ik ben hier ontzettend blij mee. Ik hoop dat deze formule nooit zal veranderen. Ik kan deze iedereen aanraden. Ook prima te gebruiken rond het gebied van de ogen.

Door: 

Leeftijd: 45-54 jaar

5

“ Super spul ”

Heel mijn leven lang heb ik al last van acne bij gebruik van allerlei creme's. Sinds enkele maanden gebruik ik Toleraine Ultra. Vanaf dat moment is "het pukkeltijdperk" verleden tijd. Een bijkomend voordeel van dit produkt is dat ik het ook gewoon rondom de ogen kan gebruiken. Er is niets fijner als in een keer je gezicht insmeren. Bij veel produkten gaan de ogen dan prikken of irriteren. Een tweede voordeel is het feit dat er zo min mogelijk belastende ingredienten in het produkt zitten.

Door: 

Leeftijd: 25-34 jaar

5

“ Geweldig! ”

Ik heb een heeeeele gevoelige huid en echt alles al geprobeerd, maar overal krijg ik eczeem van in mijn gezicht en op mijn lichaam. Een geweldige crème die mijn huid weer rustig en minder droog maakt.

La Roche-Posay beveelt aan

Alle producten uit het assortiment bekijken