Tegen plaatselijke roodheid - Rosaliac AR Intense - La Roche-Posay Rosaliac

Rosaliac AR Intense

Intensief concentraat tegen plaatselijke roodheid

3337872413032
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Neutraliseert roodheid aan de bron en voorkomt dat ze terug opduikt

Airless pompflacon 40ml

DIRECT ONLINE BESTELLEN

kies je webshop en shop nu >

Tegen plaatselijke roodheid - Rosaliac AR Intense - La Roche-Posay Rosaliac

Eigenschappen

Roodheid bij een huid met erythro-couperose
INNOVATIE Ambofenol: een krachtig natuurlijk extract, rijk aan polyfenolen, om de haarvaatjes te verkleinen en de wanden ervan te versterken.Neurosensine, een kalmerend bestanddeel om de huidreactiviteit te verminderen.Thermaal water van La Roche-Posay dat irritatie tegengaat en ontzwellend werkt.
De nieuwe generatie hermetische verpakking maakt een sterk uitgezuiverde samenstelling mogelijk: zonder conserveermiddel, zonder parabenen, zonder alcohol, zonder parfum, zonder kleurstoffen.

Product doeltreffendheid


- Klinisch bewezen doeltreffendheid na 1 maand: roodheid -21%, telangiectasia -7%
- Efficiënte anti-recidiefwerking 1 week na het stopzetten van de behandeling: roodheid verder verminderd met 10%

Werking

Kalmeert onmiddellijk een verhit en onbehaaglijk gevoel. Na 4 weken is de roodheid geneutraliseerd en oogt de teint weer gelijkmatig. Bewezen anti-recidiefwerking.

Aanbrengtips

Dagelijks ’s morgens en ’s avonds aanbrengen op de te behandelen zones. Voor een optimaal resultaat ook de hydraterende verzorgingsproducten tegen roodheid ROSALIAC UV gebruiken.

Ingrediënten

Reviews

Door: 

Leeftijd: 25-34 jaar

5

“ Super! ”

Dit product heeft écht wat gedaan voor mijn roodheid in me gezicht! Al na een paar dagen naar aanschaf werd de roodheid in me gezicht met kleine beetjes verminderd, ik zag klein blanke stukjes in me huid terug komen. Ik had het niet verwacht, maar tóch duidelijk resultaat. Nieuwe favoriet!

Door: 

Leeftijd: 60-69 jaar

4

“ Blij mee! :) ”

#LaRochePosayVoorMij
Al een hele poos heb ik last van rosacea en couperose, wat vaak samen schijnt te gaan. Heb vanalles geprobeerd, ook een gel van de dokter. Niets hielp echt...Todat een huidtherapeute my Rosaliac AR Intense aanraadde. Het is nog steeds niet helemaal weg, maar ik kan de geïrriteerde plekjes/puistjes nu goed onder kontrôle houden! Heb het ook een vriendin met een zeer moeilijke huid aangeraden en zij gaat het na de vakantie ook proberen!
Zelf ben ik er erg blij mee! :)

Door: 

Leeftijd: 70-79 jaar

5

“ rood hoofd ”

Als ik in de zon liep of in een leuk gezelschap was kreeg ik al gauw een rood hoofd. Dan zei ik altijd dat ik voor tomaat aan het leren was, maar eigenlijk schaamde ik me rot.
Na mijn borstkanker heb ik mijn huid laten analyseren en ben bij dit product uitgekomen.
Ik ben het 8 april 2014 gaan gebruiken en een maand later was de roodheid al een stuk verdwenen en nu, een groot half jaar later, word ik niet meer rood in bovengenoemde gevallen.
Gebruik ook de dagcreme van Rosaliac. Fantastich!

Door: 

Leeftijd: 55-64 jaar

5

“ Fantastisch, geen kuren meer nodig ”

Ik ben zooo blij met dit product. Ik heb Rosacea en gebruikte hiervoor langdurig kuren (soms 2 jaar lang). Altijd het gevoel dat ik zware zonnebrand had en een ontzettende droge huid. Vreselijk. Ik kon niet sporten/fietsen, niet in de warme of koude buitenlucht en nooit wijn drinken. Het was te pijnlijk. Een apothekersassistente wees mij op dit product. De ellende was snel voorbij. Ben er heel blij mee! Ik gebruik hierbij Toleriane gezichtsreiniging en Toleriane Ultra.#LaRoche-PosayVoorMij

La Roche-Posay beveelt aan

Alle producten uit het assortiment bekijken
Thermaal bronwater voor gezicht en lichaam - La Roche-Posay