Retinol voor gevoelige huid - Redermic R - La Roche-Posay

Redermic R

DERMATOLOGISCH CORRIGEREND CONCENTRAAT - INTENSIEF Retinol voor de gevoelige huid.

3337872413063
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Strijkt opvallende rimpels glad, transformeert het huidoppervlak: doet huidvlekjes vervagen en maakt de teint gelijkmatiger.

Tube 30ml.

DIRECT ONLINE BESTELLEN

kies je webshop en shop nu >

Retinol voor gevoelige huid - Redermic R - La Roche-Posay

Eigenschappen

Opvallende rimpels, onregelmatige teint en huidvlekjes. Gevoelige huid.
Een exclusief complex van zuivere retinol en Retinol met Progressieve Afgifte om de optimale dosis geleidelijk aan vrij te geven. 
Dit geeft een doeltreffende corrigerende anti-aging werking waarbij de tolerantiedrempel van de huid wordt gerespecteerd.

Werking

Opvallende rimpels worden gladgestreken. Het huidoppervlak wordt getransformeerd: huidvlekjes vervagen, de teint is gelijkmatiger.

Aanbrengtips

’s Morgens en/of ’s avonds aanbrengen op gezicht en hals.

Stel uw huid niet bloot aan UV-straling. Breng dagelijks een beschermend zonneproduct met SPF >=15 aan. Indien de huid de eerste keren dat u het product aanbrengt onbehaaglijk aanvoelt, breng het dan minder vaak aan tot de huid gewend is aan de retinol. Vermijd de oogcontour.

Ingrediënten

Reviews

Door: 

Leeftijd: 50-59 jaar

5

“ Fantastisch product ”

Gebruik deze creme sinds 1 week en ben razend enthousiast! Mijn huid ziet er prachtig uit, ik voel de werking van de creme en zie echt minder rimpels, vooral op mn voorhoofd en lachrimpels bij mn ogen! Ik ga direct nog een tube bestellen!Ik ben zo blij met deze creme, hij werkt echt!!!Ik wil niks anders meer. Ik ben 45 jaar en woon in Amsterdam.xxx

La Roche-Posay beveelt aan

Alle producten uit het assortiment bekijken