Anti-aging voor gevoelige huid - Redermic C UV - La Roche-Posay

Redermic C
UV

OPVULLENDE ANTI-AGING VERZORGING VOOR DE GEVOELIGE HUID. Antirimpel. Verstevigend. Egaliserend.

3337872413728
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Corrigeert rimpels, ook diepe. Verstevigt de huid. Geeft een egale teint en doet roodheid vervagen. Laat de huid onmiddellijk voller ogen.

Tube 40ml

DIRECT ONLINE BESTELLEN

kies je webshop en shop nu >

Eigenschappen

Diepe rimpels, verlies aan stevigheid en ongelijkmatige teint. Gevoelige huid.
Dermatologische expertise: Een gevoelige huid heeft gemakkelijker last van roodheid. Bij het verouderen gaat dit probleem nog extra bijdragen tot de ongelijkmatige teint en krijgt de huid ook te kampen met rimpels en een verminderde stevigheid. 
Vanuit die expertise hebben de Laboratoires La Roche-Posay een formule voor de gevoelige huid ontwikkeld met een hoge concentratie aan Vitamine C, het referentiebestanddeel tegen veroudering dat bekendstaat om zijn doeltreffend egaliserend effect op de teint en dat de aanmaak van collageen stimuleert om rimpels van binnenuit op te vullen en het dermale steunweefsel te versterken.
Deze intensieve werking wordt aangevuld door 2 actieve bestanddelen:
- Mannose, een densifiërend suiker dat de lichtinval op de huid optimaliseert en oneffenheden van bij het aanbrengen optisch doet vervagen.
- Gefragmenteerd hyaluronzuur, om de huid onmiddellijk gladder te maken. De formule bevat ook herstellend Madecassoside en Neurosensine (een peptide dat micro-inflammatoire stress tegengaat) en een UVB SPF 25 - UVA PPD 10 filtersysteem voor een verhoogde bescherming tegen UVB en UVA, de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. 
Nieuw: Een opvullende, frisse en lichte textuur die een fluwelige finish geeft en niet vet aanvoelt.

Werking

De huid wordt steviger, huidlijntjes vervagen en diepere rimpels worden gecorrigeerd. De teint is egaler, roodheid wordt verzacht. De huid is onmiddellijk zacht, soepel en comfortabel. Ze wordt dag na dag zichtbaar opgevuld en oogt stralender.

Aanbrengtips

’s Morgens en/of ’s avonds aanbrengen op gelaat en hals.

Ingrediënten

Reviews

Door: 

Leeftijd: 55-64 jaar

5

“ weer of geen weer: Redermic ”

Een soepele huid is voor mij een must, plus rimpelvervaging en versteviging. Dat bereik ik met Redermic C UV. Deze zomer deed ik een wandeltocht op IJsland: droog, guur, koud, felle wind, maar ook felle zon. Ik vreesde het ergste voor mijn huid, maar hij bleef prima in conditie! Dat betekent #LaRoche-PosayVoorMij: top producten, met een luxe gevoel en toch betaalbaar. Ik combineer de dagcrème met de oogcrème.

Door: 

Leeftijd: 65-74 jaar

4

“ LaRoche-PosayVoorMij ”

Heerlijke zachte creme voor mijn gevoelige en ouder wordende huid, die snel reageert op kou en op felle zon. Door de toevoeging van zowel hyaluron alsmede bescherming UVB en UVA is dit product zeer geschikt voor mij. Sinds ik het gebruik ziet mijn huid er veel beter en rustiger uit! En - niet onbelangrijk - de prijs is ook aangenaam.

La Roche-Posay beveelt aan

Alle producten uit het assortiment bekijken