Anti-aging voor gevoelige huid - Redermic C - La Roche-Posay

Redermic C
Normale tot gemengde huid

OPVULLENDE ANTI-AGING VERZORGING VOOR DE GEVOELIGE HUID. Antirimpel. Verstevigend. Egaliserend.

3337872413704

Corrigeert rimpels, ook diepe. Verstevigt de huid. Geeft een egale teint en doet roodheid vervagen. Laat de huid onmiddellijk voller ogen.

Tube 40ml

Anti-aging voor gevoelige huid - Redermic C - La Roche-Posay

Eigenschappen

Diepe rimpels, verlies aan stevigheid en ongelijkmatige teint. Gevoelige huid.
Dermatologische expertise: Een gevoelige huid heeft gemakkelijker last van roodheid. Bij het verouderen gaat dit probleem nog extra bijdragen tot de ongelijkmatige teint en krijgt de huid ook te kampen met rimpels en een verminderde stevigheid.
Vanuit die expertise hebben de Laboratoires La Roche-Posay een formule voor de gevoelige huid ontwikkeld met een hoge concentratie aan Vitamine C, het referentiebestanddeel tegen veroudering dat bekendstaat om zijn doeltreffend egaliserend effect op de teint en dat de aanmaak van collageen stimuleert om rimpels van binnenuit op te vullen en het dermale steunweefsel te versterken.
Deze intensieve werking wordt aangevuld door 2 actieve bestanddelen:
- Mannose, een densifiërend suiker dat de lichtinval op de huid optimaliseert en oneffenheden van bij het aanbrengen optisch doet vervagen.
- Gefragmenteerd hyaluronzuur, om de huid onmiddellijk gladder te maken.
De formule bevat ook herstellend Madecassoside en Neurosensine, een peptide dat micro-inflammatoire stress tegengaat.
Nieuw: Een opvullende, frisse en smeltzachte textuur die een matte, fluwelige finish geeft en niet vet aanvoelt.

Werking

De huid wordt steviger, huidlijntjes vervagen en diepere rimpels worden gecorrigeerd. De teint is egaler, roodheid wordt verzacht. De huid is onmiddellijk zacht, soepel en comfortabel. Ze wordt dag na dag zichtbaar opgevuld en oogt stralender.

Aanbrengtips

’s Morgens en/of ’s avonds aanbrengen op gelaat en hals.

Ingrediënten

Reviews

Door: 

Leeftijd: 40-49 jaar

4

“ verzorgende creme ”

Mijn allergische huid reageert heel goed op deze creme. Het mijn mijn huid zacht en de rimpels vervagen iets. Wanneer ik hem voor de nacht opdoe zie ik er heerlijk uitgeslapen uit de volgende dag. Onder de make up rult deze creme wel snel, vooral als je net als ik er nog een zonbescherming over wil dragen. Maar verder een heerlijke creme voor de iets ouder wordende gevoelige huid.