Hydraterende crème voor gevoelige huid - La Roche-Posay

Hydraphase Intens Rijk

Intensief Rehydraterende Verzorging met Langdurig effect

3337872412264

Met celverbindingstechnologie: staat in voor de cohesie van de epidermis en op die manier voor een ultralange hydratatie.

Anti-contaminatie pompflacon 50ml, in doosje

DIRECT ONLINE BESTELLEN

kies je webshop en shop nu >

Hydraterende crème voor gevoelige huid - La Roche-Posay

Eigenschappen

Gevoelige, droge en gedehydrateerde huid
Formule met gefragmenteerd hyaluronzuur voor een dubbele werking: -Intensief hydrateren door de huid rijkelijk te voorzien van water - De celcohesie versterken om het water langdurig vast te houden in de huid.

Product doeltreffendheid

Onmiddellijke hydratatie: 96% langdurige hydratatie: +43% hydratatie na 8u

Werking

24 uur intense hydratatie. De huid blijft heel lang soepel en zacht.

Aanbrengtips

Dagelijks 's morgens en/of 's avonds aanbrengen op gezicht en hals na die zorgvuldig te hebben gereinigd. Geschikt voor een gevoelige huid.

Ingrediënten

Reviews

Door: 

Leeftijd: 35-44 jaar

5

“ Intensief rustgevend ”

Deze weldadige, hydraterende crème is intensief rustgevend voor mijn huid. Hydraphase intens riche is een ervaring om mijn huid te laten stralen! Het verbetert diepgaand mijn huid en door de samenstelling ervan creëert het een zijdeachtige structuur en een satijnachtige gladheid. Zeker aan te raden als je toch last hebt van een overgevoelige huid dat snel allergisch reageert.

Door: 

Leeftijd: 25-34 jaar

5

“ Erg fijn! ”

Erg dunne lichte crème die je droge huid erg goed voedt! Ook niet her gevoel dat je huid er sterk op reageert door onzuiverheden aan te maken. Erg vriendelijke crème!

Door: 

Leeftijd: 30-39 jaar

5

“ perfect product! ”

Zodra het weer kouder wordt buiten merk ik dat mijn gezicht vocht nodig heeft gebruik ik de hydraphase intens rijk! top product, zorgt ervoor dat mijn gezicht weer voldoende vocht krijgt. #LaRochePosayVoorMij!

Door: 

Leeftijd: 40-49 jaar

5

“ Bijzonder prettige creme ”

Al enige tijd een ruwe, droge en gedehydrateerde huid. Sinds ik hydraphase intense rijk gebruik, is mijn huid weer zacht! De 'licht' deed te weinig voor mij.

Door: 

Leeftijd: 30-39 jaar

5

“ Redder in nood! ”

Afgelopen jaar kreeg ik een huidprobleem, mijn gezicht zat onder de uitslag en schilvers. Na wanhopig van alles te hebben geprobeerd, van voedingssupplementen tot de duurste behandelingen en cremes bij de schoonheidssalon, was Hydrafhase de redder in nood! Voor mij nooit meer wat anders #LaRoche-PosayVoorMij

La Roche-Posay beveelt aan

Alle producten uit het assortiment bekijken
v_push_article-sensitive-skin-04

Achtergrondinformatie

Rode gezichtshuid: Blus het vuur!

Niets laat een vrouw sneller stralen dan een blosje, of het nu natuurlijk is of uit een doosje komt. Maar wanneer "blozen" meer gaat lijken op "rood aanlopen", dan lijkt het alsof ze ontdaan, gestresst of gewoonweg verlegen is.
Bij vrouwen met een gevoelige huid geeft het gezicht op die manier niet langer weer hoe ze zich echt voelen. De gezichtshuid wordt rood als reactie op allerlei inwendige en uitwendige stressoren. Geen wonder dat roodheid in het gezichts een van de grootste ergernissen is van vrouwen met een gevoelige gezichtshuid.

Bovendien heeft die roodheid de neiging om te verergeren naarmate men ouder wordt. Onder invloed van de zon en andere factoren wordt de teint geleidelijk aan steeds ongelijkmatiger. Om dit weer onder controle te krijgen, is het van essentieel belang om inzicht te krijgen in de achterliggende mechanismen van een rode huide én speciale, deskundige gezichtsverzorging te kiezen