Hydraterende crème voor gevoelige huid - La Roche-Posay

Hydraphase Intens Rijk

Intensief Rehydraterende Verzorging met Langdurig effect

3337872412264
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Met celverbindingstechnologie: staat in voor de cohesie van de epidermis en op die manier voor een ultralange hydratatie.

Anti-contaminatie pompflacon 50ml, in doosje

DIRECT ONLINE BESTELLEN

kies je webshop en shop nu >

Hydraterende crème voor gevoelige huid - La Roche-Posay

Eigenschappen

Gevoelige, droge en gedehydrateerde huid
Formule met gefragmenteerd hyaluronzuur voor een dubbele werking: -Intensief hydrateren door de huid rijkelijk te voorzien van water - De celcohesie versterken om het water langdurig vast te houden in de huid.

Product doeltreffendheid

Onmiddellijke hydratatie: 96% langdurige hydratatie: +43% hydratatie na 8u

Werking

24 uur intense hydratatie. De huid blijft heel lang soepel en zacht.

Aanbrengtips

Dagelijks 's morgens en/of 's avonds aanbrengen op gezicht en hals na die zorgvuldig te hebben gereinigd. Geschikt voor een gevoelige huid.

Ingrediënten

Reviews

Door: 

Leeftijd: 35-44 jaar

5

“ Intensief rustgevend ”

Deze weldadige, hydraterende crème is intensief rustgevend voor mijn huid. Hydraphase intens riche is een ervaring om mijn huid te laten stralen! Het verbetert diepgaand mijn huid en door de samenstelling ervan creëert het een zijdeachtige structuur en een satijnachtige gladheid. Zeker aan te raden als je toch last hebt van een overgevoelige huid dat snel allergisch reageert.

Door: 

Leeftijd: 25-34 jaar

5

“ Erg fijn! ”

Erg dunne lichte crème die je droge huid erg goed voedt! Ook niet her gevoel dat je huid er sterk op reageert door onzuiverheden aan te maken. Erg vriendelijke crème!

Door: 

Leeftijd: 30-39 jaar

5

“ perfect product! ”

Zodra het weer kouder wordt buiten merk ik dat mijn gezicht vocht nodig heeft gebruik ik de hydraphase intens rijk! top product, zorgt ervoor dat mijn gezicht weer voldoende vocht krijgt. #LaRochePosayVoorMij!

Door: 

Leeftijd: 40-49 jaar

5

“ Bijzonder prettige creme ”

Al enige tijd een ruwe, droge en gedehydrateerde huid. Sinds ik hydraphase intense rijk gebruik, is mijn huid weer zacht! De 'licht' deed te weinig voor mij.

Door: 

Leeftijd: 30-39 jaar

5

“ Redder in nood! ”

Afgelopen jaar kreeg ik een huidprobleem, mijn gezicht zat onder de uitslag en schilvers. Na wanhopig van alles te hebben geprobeerd, van voedingssupplementen tot de duurste behandelingen en cremes bij de schoonheidssalon, was Hydrafhase de redder in nood! Voor mij nooit meer wat anders #LaRoche-PosayVoorMij

La Roche-Posay beveelt aan

Alle producten uit het assortiment bekijken