Getinte crème - Anthelios SPF 50+ - La Roche-Posay Anthelios
\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\saveyourskin\images\v_sticker-steps.png

Anthelios XL
Getinte comfort crème
SPF 50+

Zeer hoge, getinte bescherming voor het gezicht. Hoge UVB-UVA.

3337875491884
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Zeer waterresistent. Met parfum. Zonder parabenen. Getest onder dermatologisch toezicht. Niet comedogeen.

Tube 50ml.

DIRECT ONLINE BESTELLEN

kies je webshop en shop nu >

Eigenschappen

Gevoelige huid of huid met zonne-intolerantie (dus die gemakkelijk allergisch reageert in de zon). Preventie van pigmentvlekken door de zon (zwangerschap, fotosensibilisering, enzovoorts). Bij zeer felle zon.
Innovatie: La Roche-Posay maakt gebruik van een uniek antioxiderend bestanddeel, BAICALINE, voor een nog betere bescherming. Optimale UVB-bescherming SPF 50+ en UVA-bescherming die strenger is dan de Europese aanbeveling (voor zonneproducten), dankzij het gepatenteerd en fotostabiel filtersysteem Mexoryl XL®. Nieuwe, getinte BB Crème-textuur. Soepele, niet vette crème met 3-in-1 effect: beschermt, hydrateert en laat de huid egaal ogen. De universele micropigmenten smelten op de huid en passen zich aan elke huidtint aan voor een natuurlijke, frisse en stralende teint. Zeer waterresistent. Met parfum. Zonder parabenen. Getest onder dermatologisch toezicht. Niet comedogeen.

Product doeltreffendheid

Met innoverend BAICALINE, een actief bestanddeel met antioxiderende werking
Innovatie: a Roche-Posay maakt gebruik van een uniek antioxiderend bestanddeel, BAICALINE, voor een verbeterde bescherming.

Aanbrengtips

Vlak voor blootstelling aan de zon het product royaal aanbrengen. Om de bescherming te behouden regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen
Voorzorgen:
Baby's en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet wanneer een zonnebrandproduct wordt gebruikt, omdat het géén 100% bescherming geeft. De zone rond de ogen vermijden. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en overvloedig spoelen. Contact met textiel vermijden.

Ingrediënten

Reviews

Door: 

Leeftijd: 45-54 jaar

5

“ #LaRochePosayVoorMij ”

Ik gebruik deze getinte creme niet alleen in de zomer, maar dagelijks als dagcreme. Van de dermatoloog moet ik altijd een zonnenbescherming dragen i.v.m. mijn huidvlekken. Het is een prima bescherming voor mijn gevlekte huid en biedt ook nog uitkomst doordat het getint is.

Door: 

Leeftijd: 30-39 jaar

5

“ #LaRochePosayVoorMij ”

Ik gebruik sinds kort deze getinte zonnecreme. Zelf krijg ik snel een rood hoofd in de zon, terwijl ik wel graag kleur in mijn gezicht wil hebben. Met deze creme heb je twee in 1 (bescherming tegen de zon maar toch een getinte en egale kleur) zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. Ben hier super blij mee, echt een aanrader!

Door: 

Leeftijd: 45-54 jaar

5

“ Heel fijn product! ”

Eindelijk een zonnecreme die ik fijn vind om op te doen, omdat ik er ook een mooi kleurtje van krijg. En dat is fijn voor mij aangezien ik nooit in de zon mag om bij te kleuren.

Save your skin

Zo makkelijk als

1 2 3
Kom meer te weten
Save your skin

La Roche-Posay beveelt aan

Alle producten uit het assortiment bekijken