Zonnebrandcrème gezicht - Anthelios SPF 50+ - La Roche-Posay Anthelios
\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\saveyourskin\images\v_sticker-steps.png

Anthelios XL
Comfort crème
SPF 50+

Zeer hoge bescherming voor het gezicht. Hoge UVB-UVA.

3337872419997
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Zeer waterresistent. Zonder parfum. Zonder parabenen. Getest onder dermatologisch toezicht. Niet comedogeen.

Tube 50ml.

DIRECT ONLINE BESTELLEN

kies je webshop en shop nu >

Zonnebrandcrème gezicht - Anthelios SPF 50+ - La Roche-Posay Anthelios

Eigenschappen

Gevoelige huid of huid met zonne-intolerantie (dus die gemakkelijk allergisch reageert in de zon). Preventie van pigmentvlekken door de zon (zwangerschap, fotosensibilisering…). Bij zeer felle zon.
Met innoverend BAICALINE, een actief bestanddeel met antioxiderende werking. Optimale UVB-bescherming SPF 50+ en UVA-bescherming die strenger is dan de Europese aanbeveling (voor zonneproducten), dank zij het gepatenteerd en fotostabiel filtersysteem Mexoryl XL®. Nieuwe, smeltende textuur die geen witte sporen achterlaat. Hydraterend en fluwelig. Niet vet en niet kleverig. Zeer waterresistent. Zonder parfum. Zonder parabenen. Getest onder dermatologisch toezicht. Niet comedogeen.

Product doeltreffendheid

Met innoverend BAICALINE, een actief bestanddeel met antioxiderende werking.

Aanbrengtips

Vlak voor blootstelling aan de zon het product royaal aanbrengen. Om de bescherming te behouden regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Voorzorgen:Babies en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet wanneer een zonnebrandproduct wordt gebruikt, omdat het géén 100% bescherming geeft. Vlak voor blootstelling aan de zon het product royaal aanbrengen. Royaal en regelmatig opnieuw aanbrengen. De zone rond de ogen vermijden. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en overvloedig spoelen. Contact met textiel vermijden.

Ingrediënten

Reviews

Door: 

Leeftijd: 18-24 jaar

4

“ Een goede zonnebrandcrème voor mijn gezicht onder antibiotica ”

Fijn spul! Tijdens mijn vakantie ben ik hiermee niet verbrand, ondanks dat ik momenteel onder medicatie ben, waardoor mijn huid dunner wordt en dus eerder kan verbranden. Daarnaast irriteert dit mijn huid niet, ondanks dat er wel parfum in zit. Dit kunnen jullie bij de beschrijving veranderen op de website, want dit staat verkeerd ;). Ik vind het jammer dat er parfum in zit, want dit is totaal niet nodig bij deze creme. Waneer er in de crème geen parfum in zou zitten, zou die van mij 5 sterren krijgen! Groetjes, Rachel

Save your skin

Zo makkelijk als

1 2 3
Kom meer te weten
Save your skin

La Roche-Posay beveelt aan

Alle producten uit het assortiment bekijken