Gebruikerservaringen

« Het comfort van mijn huid maakt mijn leven echt aangenamer! »

Resources\Visuels\V4\Headers\Articles\INT\v_header_testimonies_default.jpg

Als kind had Alexandra al een droge huid. Dat is vandaag nog altijd het geval. Haar huid trekt, prikkelt en jeukt. 's Winters en 's zomers is het nog erger. Gelukkig brengen hydraterende crèmes verlichting!

Puistjes door puberteit

Heb jij altijd al een droge huid gehad?

Ja, ik herinner mij dat ik toen ik klein was al een droge huid had die voortdurend trekkerig aanvoelde. En 's zomers was het nog erger. Wij brachten altijd met het hele gezin enkele weken aan zee door, in het huis van mijn grootmoeder. Door de zon en het zeewater raakte mijn huid echt compleet uitgedroogd! Mijn huid "dronk" letterlijk zonnecrème en aftersunmelk. En vandaag is dat nog altijd zo!

Symptomen

Je huid trekt, jeukt... Wat neem je precies waar?

Het voelt aan alsof mijn huid op heel mijn lichaam superstrak aangespannen is. Ik voel haar trekken en prikken. Als ik enkele dagen geen hydraterende crème heb aangebracht, gaat mijn huid jeuken. Dat is echt heel onaangenaam, vooral op mijn armen en benen. Om nog te zwijgen van mijn handen in de winter ! Die zien er dan helemaal gerimpeld uit, zo droog zijn ze.

De oplossing

Ben je dan geholpen met hydraterende crèmes?

Absoluut! Ik heb ze na het douchen echt nodig op mijn benen. Als ik soms geen tijd heb gehad om er aan te brengen omdat ik te laat ben opgestaan, dan voel ik meteen dat mijn huid gaat trekken en jeuken. Vooral 's winters, als ik de koude lucht door mijn broekspijpen heen voel! Mijn leven is echt een stuk aangenamer als mijn huid comfortabel aanvoelt. Dus smeer ik er lustig op los!

Voor u aanbevolen

See all articles